Pelaajasopimus – Timi Kotka palaa takaisin Hirvipaitaan
Julkaistu: 20.05.2022 10.18

Pelaajasopimus – Timi Kotka palaa takaisin Hirvipaitaan

Jälleen on aika julkistaa uusi pelaajasopimus – Timi Kotka palaa takaisin Hirvipaitaan kahden vuoden sopimuksella! Laiturin paikalla viihtyvä Kotka edustaa ensimmäisellä kaudella Happeen farmijoukkue Steamersiä, ja toinen kausi on liigasopparilla.

Timi Kotka, 21, on Jyväskylän omia poikia ja on alunperin DUXin kasvatti. C-junnuikäisenä Kotka siirtyi Happeen organisaatioon, jossa pelasi useamman kauden eri ikäryhmissä. Kaudelle 2020-21 Kotka siirtyi LASBin organisaatioon, jossa pelejä kertyi kahden kauden aikana niin liigakentillä kuin P21 SM-sarjassa. Liigassa Kotka on pelannut yhteensä 27 ottelua tehoin 4+0=4.

”Parin Lahdessa vietetyn vuoden jälkeen on mukava toivottaa Timi tervetulleeksi takaisin kotiin. Nyt on aika ottaa se seuraava askel pelaajana ja katsoa mihin rahkeet riittää. Uskon että Timillä on kaikki potentiaali nousta isoon rooliin myös liigassa, mikäli työnteko maistuu seuraavan kahden kauden aikana.” kommentoi Happeen manageri Petri Kauko sopimusta.

Kotka on myös itse erittäin innoissaan paluusta:

"Todella hyvä fiilis on, kotiin on aina kiva palata. Steamersin divarinousu sen lopullisen päätöksen ratkaisi. Happeessa on mulle paljon tuttuja pelaajia ja hyviä kavereita aikaisemmilta vuosilta sekä loistava ympäristö kehittyä pelaajana. Nyt on aika ottaa seuraava steppi uralla. Ensi kausi mennään Steamersin mukana ja yritetään siellä kehittyä pelaajana mahdollisimman paljon. Ensi kauden tarkoituksena on pelata paljon ja vakiinnuttaa pelipaikka divarissa ja siitä sitten askel kerrallaan kohti pelipaikkaa liigajoukkueessa."

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ