Valmentajapaikkoja kaudelle 2021-2022:

Paikkoja täytetään heti, kun sopivia hakijoita löytyy.

Etsimme apuvalmentajia P13-, P11-, P10- ja P9 -joukkueidemme valmennukseen.

Etsimme salibandyvalmennuksesta kiinnostuneita henkilöitä juniorijoukkueidemme valmennukseen. Lajitausta ei ole pakollinen, mutta aikaisemmasta liikunta- tai pelaajataustasta joukkuelajeissa on hyötyä. P13- ja sitä nuoremmat joukkueemme tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden kehittää itseäsi valmentajana, tutustua valmentamiseen ja nähdä "omat käden jäljet" nuorten pelaajien kehitysprosessissa.


Etsimme fysiikkavalmentajia.

Etsimme innovatiivista henkilöä, joka ymmärtää valmennusosaamisen sisällöt fyysisen harjoittelun suhteen ja hänellä on kykyä johtaa ja soveltaa niitä salibandypelaajan pelaajakehityksessä. Hän ymmärtää oman roolinsa valmennusprosessissa sekä hänellä on kyky ja halu toimia aktiivisena jäsenenä joukkueissa. Henkilöllä on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, sekä hän on halukas kehittämään ammattitaitoaan.


Salibandykoulun ja G-junioriliigan ohjaajia.

Etsimme Heimo Hirven salibandykouluun ja G-junioriliigaan lasten ohjaajia ja liikunnanohjaajan työstä kiinnostuneita henkilöitä. Toimintaa järjestetään syyskuusta huhtikuuhun Jyväskylän eri kaupunginosissa arki-iltaisin ja viikonloppuisin. Tarjolla on 2-9v lasten ohjaustyötä 1-6 tuntia / viikko oman motivaation mukaan. Ohjaajien työssä edellytämme sinulta täysi-ikäisyyttä ja kokemusta ohjaustyöstä lasten ja nuorten kanssa.

Lisätietoja ja yhteydenotot:

Valmennuspäällikkö Tero Kotilainen, sähköposti: tero.kotilainen@happee.fi