Mikä on Happeen G-junioriliiga?

G-junioriliiga on kaikentasoisille 6-9-vuotiaille tytöille ja pojille suunnattua salibandykerhotoimintaa, jota Happee toteuttaa Jyväskylän eri kaupunginosissa. Kaupunginosaryhmät toimivat omana joukkueena; harjoittelevat kerran viikossa lähellä kotia ja pelaavat kauden aikana turnausmuotoisia pelejä muita kaupunginosajoukkueita vastaan.

G-junioriliigan tavoitteena on tarjota lapsiperheille mahdollisuus harrastaa ja liikkua lähellä kotia turvallisesti ja edullisesti. Kaupunginosajoukkueet toimivat harrastejoukkueiden toimintaperiaatteilla ja ovat seuran ohjauksessa koko kauden ajan. Kaupunginosajoukkueet harjoittelevat kerran viikossa laadukkaassa ohjauksessa ja pelaavat kauden aikana kolme turnausta. Turnausmuotoiset pelit motivoi lapsia viikottaiseen harjoitteluun.

Kaudelle 2023-2024 kaupunginosajoukkueisiin etsitään innokkaita 2014-2017 syntyneitä pelaajia mukaan. Varaa harrastuspaikkasi lapsellesi jo nyt ilmoittautumalla mukaan!

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä

Kaupunginosajoukkueisiin otetaan maksimissaan 20 pelaajaa mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos osallistujamäärät ovat merkittävästi yhteen ryhmään suuremmat niin joukkueita voidaan tehdä kaksi samaan kaupunginosaan. Jos pelaajamäärä jää alle 12/kaupunginosa, niin ryhmiä voidaan yhdistellä toisten ryhmien kanssa.

Kaupungiosajoukkueiden toimintaa tukee vahvasti Happeen miesten F-liigajoukkueen pelaajat, jotka toimivat joukkueiden kummeina. Kummitoiminta tarkoittaa sitä, että miesten F-liigan pelaajat vierailevat kauden aikana kaupunginosajoukkueiden harjoituksissa ja turnauksissa innostamassa lapsia liikkumaan ja harrastamaan salibandya.


Tähtiseuran arvoista toimintaa lapsille

salibandy tähtiseura tähtimerkki happee jyväskyläHappeelle myönnettiin kaudella 2018-19 lasten ja nuorten osa-alueen tähtimerkki Suomen Olympiakomitealta. Se viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seuralle myönnetty tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille ja urheilijoille. Se vastaa erilaisten yksilöiden tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.

Ilmoittaudu mukaan täältä - Siirry ilmoittautumaan tästä


Lisätietoja,
Tero Kotilainen
Valmennuspäällikkö
tero.kotilainen@happee.fi

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ