Lisää sopimusuutisia – Eemeli Horttanainen mukaan Hirviperheeseen
Julkaistu: 13.05.2022 10.28

Lisää sopimusuutisia – Eemeli Horttanainen mukaan Hirviperheeseen

Kuten aikaisemmin tänään uutisoimme, puolustaja Niklas Kuisma siirtyy Tiikereistä Happeeseen. Hän ei kuitenkaan tullut yksin, vaan Happee on solminut sopimuksen myös hyökkääjä Eemeli Horttanaisen kanssa. Horttanaisen sopimus on niin ikään 2 vuoden mittainen, ja hänkin tulee esiintymään tulevilla kausilla sekä Happeen liigajoukkueessa että farmijoukkue Happee Steamersin paidassa Divarissa.

Eemeli Horttanainen, 23, on edustanut urallaan aikaisemmin pääsääntöisesti Tiikereitä. Edelliset 3 kautta Tiikereiden edustusjoukkueessa pelanneella Horttanaisella on vyöllään 42 liigaottelua (8+5=12) ja 6 divariottelua (2+2=4).

”Hyvillä fiiliksillä odotan varsinkin Happeen yhteisöllisyyttä ja uutta steppiä uralla! Kentällä koen olevani voimakas ja viekas hyökkääjä ja pyrin olemaan mahdollisimman ärsyttävä pelaaja vastustajille.” kommentoi Horttanainen itse.

”Eemeli on myös Niklaksen tavoin opiskellut jo vuoden Jyväskylässä Liikunnalla. Hänen kohdallaan haluamme seurana tarjota mahdollisuuden ottaa seuraava steppi urallaan. Eemeli on monipuolinen hyökkääjä, joka pystyy myös tuloksen tekoon.” Kommentoi Happeen manageri Petri Kauko.

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ