Maalinsuulle uusi vahvistus – Pietari Jääskeläinen sopimukseen Happeen kanssa
Julkaistu: 14.04.2022 09.54

Maalinsuulle uusi vahvistus – Pietari Jääskeläinen sopimukseen Happeen kanssa

Kuten aikaisemmin tällä viikolla tiedotimme, Miko Hassinen siirtyy ainakin toistaiseksi sivuun salibandyhommista. Näin ollen maalivahdille oli kysyntää ja vapaiden pelaajien markkinoilta löydettiin melkoinen timantti: Pietari Jääskeläinen siirtyy Steelersistä Happeeseen 2 vuoden sopimuksella! Sopimus käynnistyy ensi kaudella 2022-23.

"Pietarin halu pelata juuri Happeessa on todella hieno signaali siitä, että teemme asioita seurassa oikein ja pelaajat haluavat tulla Jyväskylään kehittymään ja ottamaan askelia kohti ehdotonta huippua. Pietari omaa ison potentiaalin ja on valmis tekemään töitä tavoitteidensa eteen. Jääskeläinen täydentää loistavasti jo ennestään kovan maalivahtiosaston yhdessä Laakson ja Aaltokallion kanssa ensi kaudella." kommentoi Happeen manageri Petri Kauko.

Pietari Jääskeläinen, 23, siirtyy Happeeseen liigasta tippuneen Steelersin riveistä. Hän on edustanut Steelersiä kahden kauden ajan olleen hämeenlinnalaisten ykkösmaalivahti. Classicin junioreissa mitaleita rohmunnut maalivahti on pelannut F-Liigassa kaudesta 2017-2018 lähtien ja on ollut kahtena kautena Classicin mukana voittamassa Suomenmestaruuden. Steelersissä Jääskeläinen pääsi isompaan rooliin ja pelasi päättyneellä kaudella 19 ottelua torjuntaprosentilla 74,39% ja PM/60 oli 6,77.

”Fiilikset sopparista on pirun hyvät! Itselleni oli tärkeää, että seuraava sopimus minkä teen on kaksivuotinen, jotta saa työrauhan eikä tarvitse miettiä kauden aikana missä pelaa ensi kaudella. Päädyin tekemään tämän sopimuksen Happeeseen, koska siellä on nyt pari kolme kautta menty kovaa eteenpäin ja tekemisen taso on noussut aika paljon. Maalivahtivalmennus oli kanssa yksi iso syy tulla Happeeseen, sellaista ei ole mulla nyt ollut pariin kauteen ja uskon hyvän maalivahtivalmennuksen vievän itseäni paljon eteenpäin.

Ensi kaudella joukkue taas vahvistuu ja vakuutuin siitä, että Happeessa paiskitaan kovaa hommia arjessa koko jengillä. Ensi kaudella tulee olemaan myös kova kilpailu veskan tontilla – muodostetaan Laakson Markuksen kanssa aika hyvä kaksikko. Siinä joutuu kumpikin antamaan joka päivä parastaan ja paiskimaan täysillä hommia, mikä vie kumpaakin eteenpäin.

Kaiken kaikkiaan innokkailla ja odottavaisilla fiiliksillä lähdetään Hirvilaumaan mukaan. Siitä on vähän aikaa, kun on ollut mukana liigan top-jengissä, niin tässä on nuori mies ihan into piukeena! Ei voi olla mainitsematta, että aina kun on tullut Jyväskylään pelaamaan niin on ollut ihan älytön meininki Monnarilla – sitä odotan kanssa tosi paljon. ” - Pietari Jääskeläinen

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ