Sopimusuutisia – Roni Laasonen jatkaa Hirvipaidassa
Julkaistu: 06.05.2022 13.35

Sopimusuutisia – Roni Laasonen jatkaa Hirvipaidassa

Happeen liigamiehistön hyökkäys on vahvistunut uusilla pelaajilla kevään mittaan, mutta nyt on aika julkaista myös kovan luokan jatkosopimus: Roni Laasonen jatkaa Hirvissä! Keskustelupalstoilla siirtohuhuissakin pyörinyt Laasonen solmi Happeen kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

”Hyvät fiilikset jatkosopimuksesta, aika nopeesti päästiin Tsäkin (Petri Kauko) kanssa samalle sivulle sopimuksen sisällön kanssa ja täten oli helppo päätös jatkaa vielä ainakin vuoden verran Hirvissä. Hommat kohti ensi kautta aloitettu pikkuhiljaa ja ensi viikolla pääsee heti testien kimppuun!” kommentoi Roni itse sopimusta.

Kaudelle 2020-21 Happeeseen siirtyneelle Roni Laasoselle, 27, ensi kausi tulee olemaan kolmas peräkkäinen Hirvipaidassa. 47 runkosarjaottelussaan Happeessa Roni on nakuttanut tehot 38+13=51. Koko liigauralla vyölle on kertynyt yhteensä 222 runkosarjaottelua ja näissä tehot 185+61=246. Uran 84 pudotuspeliottelussa tehoja on syntynyt myös 44+21=65.

”Olen tyytyväinen, että Roni päätti jatkaa uraansa Happeessa. Vaikka viime kausi olikin hieman haastava niin uskon, että Roni pystyy omalla panoksellaan auttamaan joukkuetta ja olemaan isossa roolissa Hirvien vahvassa hyökkäyksessä. Huhut Vanttajan Villen (fysiikkavalmentaja) punttitreeneistä kertovat, että Ronin tulokset ovat nousseet lupaavasti ja ensi kaudella voidaan odottaa entistä parempaa Laasosta kentälle.” kommentoi Happeen manageri Petri Kauko Laasosen jatkosopimusta.

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ