Sopimusuutisia - Olli-Matti Virrankari vahvistaa Hirvilaumaa 1+1 vuotisella sopimuksella
MIEHET F-LIIGAJulkaistu: 26.04.2024 12.00

Sopimusuutisia - Olli-Matti Virrankari vahvistaa Hirvilaumaa 1+1 vuotisella sopimuksella

Lisää sopimusuutisia tähän viikkoon! Olli-Matti Virrankari on tehnyt 1+1 vuotisen sopimuksen Happeen liigajoukkueeseen. Sopimus kattaa kauden 2024-25 ja siinä on optio kaudesta 2025-26.

Olli-Matti Virrankari, 26, on edustanut koko liigauransa ajan OLSia. Hänellä on vyöllään 139 liigaottelua viiden kauden ajalta ja näissä on kirjattu yhteensä tehopisteitä 15+22=37. Monipuolinen pelaaja on viihtynyt parhaiten puolustajan paikalla, sekä oikealla että vasemmalla, mutta pystyy myös hoitamaan keskushyökkääjän tonttia.

"Olli-Matti on jo kokenut liigapelaaja, joka halusi löytää uusia virikkeitä uralleen. Hän on urheilullinen ja fiksu pelaaja, joten meidän ei tarvinnut pitkään miettiä, kun kuulimme että Olli-Mattia kiinnostaisi siirto Hirvipaitaan. Joukkueen rakennuksen kannalta pelaajat jotka pystyvät pelaamaan useampaa pelipaikkaa ovat kultaakin kalliimpia ja Olli-Matti täyttää loistavasti nämä kriteerit." kommentoi Happeen liigajoukkueen manageri Petri Kauko uutta pelaajahankintaa.

"Hyvät fiilikset sopimuksesta, mukava liittyä Happeeseen. Itsellä on aina ollut hyvä kuva Happeesta ja Jyväskylästä. Nyt kun opinnot tuli keväällä päätökseen Oulussa, niin tuli ajatus, että nyt voisi olla hyvä hetki hakea uutta virikettä pelihommien suhteen ja vaihtaa maisemaa myös. Innolla odotan tulevaa. Odotukset ovat sekä joukkueen että myös itseni osalta korkealla. Mahtavaa myös päästä kokemaan uusi Hirviareena mahtavan kotiyleisön kera." kommentoi Olli-Matti Virrankari sopimustaan Happeeseen.

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ