Sopimusuutisia - Ari-Pekka Siekkinen vahvistaa Happeen liigajoukkueen valmennustiimiä
Julkaistu: 06.05.2024 12.00

Sopimusuutisia - Ari-Pekka Siekkinen vahvistaa Happeen liigajoukkueen valmennustiimiä

Nyt tärähtää! Happeen liigajoukkueen valmennustiimi saa ensi kaudella todellisen vahvistuksen, kun Ari-Pekka Siekkinen liittyy Iivo Pantzarin valmennustiimiin. Siekkisen sopimus kattaa kauden 2024-25. Siekkinen toimii Pantzarin apuvalmentajana.

Ari-Pekka Siekkinen, 59, on jyväskyläläisille urheilun seuraajille tuttu mies jääkiekon puolelta. Siekkinen pelasi menestyksekkään uran maalivahtina pääsääntöisesti Jypissä, ja hänen paitansa on jäädytetty paikallisen jäähallin kattoon. Pelaajauran jälkeen Siekkinen on toiminut ammattivalmentajana jääkiekossa, mm. Jypissä, Kalpassa ja ulkomailla Japanissa ja Ranskassa. "Kenkä" Siekkinen hyppää intoa täynnä kohti uusia haasteita:

"Mielenkiintoinen ja hieno uusi haaste minulle. Innolla odotan uuteen lajiin ja haasteeseen hyppäämistä. Mielelläni tulen auttamaan ja tuomaan oman kokemukseni Happeen toimintaan, jossa oltiin kiinnostuneita pitkästä kokemuksestani joukkueurheilun parissa. Mielenkiinnolla odotan tutustumista joukkueeseen sekä sen yhteisöön."

"Loistavat fiilikset, kun saatiin Kenkä mukaan valmennukseen ja osaksi Hirviyhteisöä. Kenkä on toiminut pitkän pätkän ammattivalmentajana kiekon puolella ja uskon, että siitä maailmasta saadaan varmasti oppia myös salibandyn puolelle. Todella mielenkiintoista päästä näkemään huippuvalmentaja uuden lajin parissa." kommentoi Happeen liigajoukkueen manageri Petri Kauko uutta valmentajasopimusta.

Ari-Pekka Siekkinen on Happeen liigajoukkueesta entuudestaan tuttujen Kaapo ja Paavo Siekkisen isä.

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ