Happee rakentaa yhdessä kumppaneiden kanssa markkinointikokonaisuuksia, joilla tavoitetaan tehokkaasti suuret yleisöt ottelutapahtumissa ja eri medioissa.


Happee on Suomen seuratuin, houkuttelevin ja kiinnostavin salibandybrändi. Seuran intohimoiset fanit ja seuraajat mahdollistavat vaikuttavien markkinointikokonaisuuksien rakentamisen. Sosiaalisen median seuraajamäärissä Happee on salibandyn ylivoimaisesti seuratuin yhteisö.

Happeen kumppaniverkosto sisältää monenlaisia kumppanuuksia. Teemme yhteistyötä erilaisten yritysten sekä tahojen kanssa, joille laadukas toiminta sekä pitkäjänteisyys ovat tärkeitä asioita. Kumppaneiden markkinointiratkaisut voivat sisältää kiinteitä näkyvyyselementtejä, otteluisännyyksiä, digitaalisia ratkaisuja, vaikuttajamarkkinointia tai yhteiskuntavastuuohjelmia. Kaikki markkinointiratkaisut rakennetaan aina kumppaneille räätälöidysti tavoitteet ja budjetit huomioiden.

Haluamme löytää yhdessä uusia toimintatapoja, joiden avulla yhteistyö voi tuoda lisäarvoa sekä Hirviperheen jäsenille että yhteistyökumppaneillemme. Seuran toiminta mahdollistuu merkittäväviltä osin yhteistyökumppaneidemme tuella. Happeelle on tärkeätä vaalia kaikkia vuosien varrella luomiaan suhteita kumppaneiden kanssa.

Jos olet kiinnostunut olemaan mukana Suomen kiinnostavimman ja seuratuimman salibandy-yhteisön matkassa mukana ja rakentamassa ainutlaatuisia urheilu-elämyksiä, niin olethan yhteydessä kumppanuusmyyntiimme. Lähtemällä Happeen kumppaniksi, pääset osaksi laajaa Hirviperhettä ja kehittämään keskisuomalaista huippusalibandya!

Ota yhteyttä,

Petri Kauko
petri.kauko@happee.fi
Puh. +358407219178

Jussi Kemppi
jussi.kemppi@happee.fi
Puh. +358400278173