Koulutukset


Happee pyrkii kehittämään vuosittain seuran toiminnan laatua kouluttamalla ja jakamalla tietoa eri toimijoille. Tavoitteemme on tarjota koulutustarjontaa laaja-alaisesti kaikille tärkeille toimijoille pelaajan ympärillä.


Valmennuskoulutukset kaudelle 2020-2021

Seura järjestää sisäisiä valmentajien tapaamisia ja -koulutuksia kaikille seuran valmentajille. Tapaamisten tavoitteena on kehittää yhteisöllisyyttä, sekä valmentajien osaamista. Lisäksi seura kouluttaa erikseen sovitulla tavalla valmentajia salibandyliiton koulutuksissa.

Koulutuskalenteri kaudelle 2020-2021:

  • Päivittyy toukokuun aikana


Joukkueenjohtajien koulutus

Seura järjestää joukkueenjohtajille jokaisella kaudella kolme tapaamista (kesä, syksy ja kevät), joissa käydään läpi ajankohtaisia asioita, sekä pyritään kehittämään seuran yhteisiä toimintatapoja. Jokainen aloittava joukkueenjohtaja perehdytetään myös seuratoimintaan. Lisäksi joukkueenjohtajille on tarjolla sähköinen seurakäsikirja, josta on löydettävissä oleellisimmat asiat seuran toimintatavoista ja -malleista.


Vanhempien koulutus

Vanhemmat ovat tärkeässä osassa lapsen ja nuoren urheilijapolulla. Rooli muuttuu polun eri vaiheesssa ja matkalla kohdataan paljon eri haasteita, sekä onnistumisen elämyksiä. Kuinka näissä tilanteissa lasta ja nuorta voidaan tukea, sekä millainen hyvä urheiluvanhemmuus on? Seuran tavoitteena on järjestää vanhemmille kauden aikana vähintään yksi koulutus lapsen ja nuoren urheilijapolun tukemiseksi. Koulutukset ovat ilmaisia kaikille.   
Lisää uutisia
Happee Ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat