Julkaistu: 19.06.2019 00.00

Harrastejoukkueet ja -ryhmät

Äijäsähly
Äijäsähly on tarkoittettu aikuisille miehille, jotka haluavat pitää kuntoa yllä rennossa ilmapiirissä salibandyn merkeissä. Äijäsählyn tavoite on edistää terveyttä ja hyvinvointia sekä tuoda iloa ja nautintoa elämään. Säännöllinen, kerran viikossa tapahtuva liikuntaharrastus auttaa jaksamaan arjessa.

Äijäsählyn hinta on 220 euroa / kausi. Hinta sisältää vakuutuksen.

Muijasähly
Muijasähly on tarkoittettu aikuisille naisille, jotka haluavat pitää kuntoa yllä rennossa ilmapiirissä salibandyn merkeissä. Muijasählyn tavoite on edistää terveyttä ja hyvinvointia sekä tuoda iloa ja nautintoa elämään. Säännöllinen, kerran viikossa tapahtuva liikuntaharrastus auttaa jaksamaan arjessa.

Muijasählyn hinta on 220 euroa / kausi. Hinta sisältää vakuutuksen.

Kävelysähly
Kävelysähly pelataan 3 vastaan 3 pelinä pienellä kentällä pieniin maaleihin. Kävelysählyssä juokseminen on kielletty eli soveltuu hyvin liikuntarajoitteisille tai kuntoilun aloittamiseen. Kävelysählyn tavoite kannustaa aloittamaan liikuntaharrastus ja tuoda iloa ja nautintoa elämään. Kävelysählyä pelataan kerran viikossa.

Muijasählyn hinta on 190 euroa / kausi. Hinta sisältää vakuutuksen.

Aikuisten liikuntakerho
Aikuisten liikuntakerhossa tutustutaan eri pallopeleihin kauden aikana. Liikuntakerho kokoontuu joka toinen viikko aina eri pallolajien merkeissä. Lajeina ovat käsipallo, koripallo, lentopallo, salibandy ja futsal. Liikuntakerhon tavoite on nauttia pelaamisesta ja tutustua lajeihin.

Liikuntakerhon hinta on 190 euroa / kausi. Hinta sisältää vakuutuksen.

Kauden 2020-2021 harrasteryhmät starttaavat syyskuussa. Ilmoittaudu mukaan: timo.kovala@happee.fi tai vesa.polkki@happee.fi.


KOULU- JA PÄIVÄKOTIKERHOT
Kerhot tarjoavat kaikille salibandysta kiinnostuneille pojille ja tytöille mahdollisuuden harrastaa salibandya edullisesti ja lähellä kotiympäristöä. Toimintaan sisältyy lajin perustaitojen harjoittelua pelaamista ja ryhmässä toimimista.

Kerhoista saat lisätietoa omasta koulustasi tai päiväkodistasi.

Seuran uusimmat