Julkaistu: 05.04.2019 00.00

Hirviliiga

Hirviliiga

Hirviliiga on Suomen paras salibandypuulaakisarja. Mukaan Hirviliigaan voit ilmottautua esim työporukalla, kaveriporukalla tai vaikkapa omalla harrasteporukalla. Aikaisemmalla pelitaustalla ei ole merkitystä ja mukaan otetaan kaikki joukkueet, jotka haluavat mukaan pelaamaan! Hirviliigan ottelut pelataan viikonloppuisin. Pelipaikkana on Liikuntakeskus Buugi ja siellä pääsääntöisesti joustolattialle rakennettu Amppariareena. Yksi ottelu kestää noin tunnin. Liigassa pelataan ensin yksinkertainen runkosarja ja tämän jälkeen parhaiten sijoittuneet joukkueet pääsevät pudotuspeleihin, jotka pelataan kerrasta poikki systeemillä.

Hirviliigan pelejä viheltävät liiton erotuomarit ja peleissä on reaaliaikainen tulospalvelu. Hirviliigan sivuilta näet ottelupöytäkirjat ja pistepörssit ja toimitsijoina otteluissa toimivat Hirviliigan omat toimitsijat. Hirviliigaa pelataan salibandyn pelisäännöillä ja normaaliin tapaan 5+mv -kentällisillä.

Katso tarkemmat tiedot, ilmoittautuminen ja Hirviliigan omat sääntötarkennukset Hirviliigan verkkosivuilta: www.hirviliiga.fi.

Seuran uusimmat