Roni Laasonen jatkaa Happeen hyökkäyksessä myös ensi kaudella
Julkaistu: 01.03.2021 00.00

Roni Laasonen jatkaa Happeen hyökkäyksessä myös ensi kaudella

Ensimmäistä kauttaan Jyväskylässä pelaava Roni Laasonen on solminut vuoden jatkosopimuksen Happeen kanssa.

EräViikingeistä viime keväänä siirtynyt 26-vuotias hyökkääjä on kymmenen liigavuotensa aikana pelannut yhteensä 198 runkosarjaottelua tehoilla 169+56 sekä 73 pudotuspeliä tehoilla 39+17. Jyväskylässä ja Hirvilaumassa Roni Laasonen on viihtynyt hyvin ja uudet maisemat ovat tuoneet lisäpotkua pelaamiseen:

”Hyvillä mielin jatkan Happeessa, ensimmäinen kausi on kuitenkin vähän vielä uuteen totuttelemista ja uusien asioiden opettelua. Toisella kaudella pääsee jatkamaan sitä pohjaa, mitä ollaan tällä kaudella työstetty. Päätös jatkaa oli lopulta suhteellisen helppo.”

Peter Kotilaisen kanssa koko kauden samassa hyökkäysketjussa pelannut Laasonen iloitsee hyökkääjäkaksikon jatkosopimuksia:

”Hyvältä tuntuu jatkaa Peterin kanssa pelejä. Vielä kun saadaan enemmän pelejä ja treenejä alle, niin uskon että pelimme alkaa kulkemaan vielä pykälää paremmin.”

Tällä kaudella Laasonen on paukuttanut 23 ottelussa 22 maalia ja yhteensä 30 tehopistettä. Runkosarjasta hänelle on päällimmäisenä mieleen jäänyt vierasvoitto Classicista. Tällä viikolla starttaaviin pudotuspeleihin joukkueella on kovat odotukset ja Laasonen odottaa pitkää sekä voitokasta kevättä.

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ