Talous

Happee Ry:llä on käytössä keskitetty taloushallintomalli, jossa seuran käytössä on yksi tili. Tilin alla jokaisella joukkueella on oma kustannuspaikka. Kaikki seuran toiminta pyörii tämän yhden tilin kautta.

Seuran jokainen joukkue on oma tulosvastuullinen yksikkönsä, jota johtaa joukkueenjohtaja yhteistyössä seuran talousvastaavan kanssa. Joukkueiden taloutta seurataan kahden kuukauden välein. Joukkueenjohtaja on velvollinen raportoimaan joukkueen tuloista ja menoista vanhemmille kahden kuukauden välein. Joukkueenjohtajalla voi olla apuna joukkueen talousvastaava.

JOUKKUETOIMINNAN LASKUTUS

AIKUISJOUKKUEET JA A - G- JUNIORIT

Joukkueiden kausimaksu on joukkuekohtainen maksu, jolla katetaan joukkueen toiminnasta aiheutuvat kustannukset (harjoittelu, valmennus ja sarjatoiminta). Joukkueen kausimaksu määräytyy joukkueen tekemän kausittaisen budjettisuunnitelman perusteella joukkueenjohtajan vetämänä.

Seuran ja sen joukkueiden tilikausi on 1.6 - 31.5 . Tilikauden vuosittaiset menot ja tulot ovat kohdattava niin että tilikauden tulos on lähellä nollaa, huomioiden kuitenkin ylimenokauden kustannukset. Joukkueenjohtaja/talousvastaava laskuttaa kuukausittain vanhemmilta/pelaajilta kustannuksiin pohjautuvan summan. Laskutettava summa pitää olla vähintään kuukaudessa syntyvien kulujen verran. Missään tilanteessa joukkueen kulut eivät saa ylittää menoja.

Kausimaksun lisäksi pelaajilta laskutetaan mahdolliset varuste ja kaupallisten turnausten kustannukset.

Kauden ensimmäinen lasku lähetetään kesäkuun alussa ja erääntyy 7.6.

HARRASTE- JA KERHORYHMIEN LASKUTUS

Harraste- ja kerhotoiminnassa on ennalta ilmoitettu toimintamaksu, joka kattaa koko toimintakauden (syys- ja kevätkausi). Toimintamaksu laskutetaan kahdessa osassa. Peruutusehdot hyväksytään ilmoittautumisen yhteydessä. Toimintamaksu sisältää jäsenmaksun ja lisenssin. Toimintamaksu ei sisällä vaate- ja varustekuluja, ne laskutetaan erikseen.

JÄSENMAKSU

Varsinaisen jäsenen jäsenmaksu on 90,00 €/henkilö. Jäsenmaksu laskutetaan joukkuetoiminnan piirissä olevilta pelaajilta ensimmäisen kausimaksun yhteydessä. Toimihenkilöiden jäsenmaksu katetaan suoraan joukkueen budjetista. Toimihenkilöiksi luokitellaan valmentajat, joukkueenjohtaja, talousvastaava ja huoltaja.

Jokainen seuran varsinainen jäsen saa jäsenmaksun maksettuaan sähköisen jäsenkortin. Kortin avulla voi hyödyntää henkilökohtaisia jäsenetuja.

Jäsen- ja toimintamaksu oikeuttaa pelaajan ja toimihenkilön edustamaan ja käyttämään seuran palveluja ja jäsenetuja. Maksuilla tuetaan joukkueiden omaa toimintaa seuran palveluilla, joita ovat mm. työntekijöiden työpanos toiminnan organisoimiseen ja kehittämiseen, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden koulutukset, erilaiset seuratapahtumat, viestintä ja markkinointi sekä toimisto- ja taloushallinto.

Edut:

 • Seuran pelaajajäsenyys
 • Seuran hallinnon palvelut
 • Tilitoimiston palvelut (mm. kirjanpito)
 • Valmennus- ja toimihenkilökoulutukset
 • Seuran toimiston kokoustilojen ja tulostimen käyttö
 • Varusteet seurahinnoin Intersport Tourulasta
 • Seuran järjestämä yläkouluvalmennus (1.asteen opiskelijat)
 • Seuran järjestämä LIV- valmennus (2.asteen opiskelijat)
 • Sisäänpääsy miesten edustusjoukkueen runkosarjan kotipeleihin
 • Sisäänpääsy Happee Steamersin miesten Suomi-sarjan runkosarjan kotipeleihin
 • Muut vuosittain vaihtuvat jäsenedut

   
Lisää uutisia
Happee Ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat