Ilmari Pitkäsestä liiganaisten uusi Päävalmentaja, Jarno Lötjösestä Valmennuksen koordinaattori
Julkaistu: 04.04.2017 00.00

Ilmari Pitkäsestä liiganaisten uusi Päävalmentaja, Jarno Lötjösestä Valmennuksen koordinaattori

Happee jatkaa naisten liigajoukkueen toiminnan kehittämistä. Osana viime kaudella aloitettua toiminnan uudistusten sarjaa työ sekä perhekiireidensä vuoksi jatkuvaa paikalla oloa vaativasta päävalmentajan tehtävästä luopuva Jarno Lötjönen siirtyy seurassa naisten valmennuskoordinaattoriksi. Hän myös jatkaa osana Pitkäsen valmennusryhmää ja osallistuu liigajoukkueen arkeen pienemmällä roolilla.

Pitkänen on toiminut Happeen tyttö- ja naisjoukkueiden valmennustehtävissä viimeisen 12 vuoden ajan, joista viimeiset 5 kautta naisten liigajoukkueen mukana.

Lötjösellä vastuualueena on jatkossa joukkueen valmennustoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen sekä valmennuksen osaamisen kasvattaminen yhteistyössä seuran toiminnanjohtajan, valmennuspäällikön ja junioripäällikön kanssa.

Toisena kokonaisuutena on kuluneella kaudella aloitettu joukkueen uudistetun pelitavan, pelikirjan sekä harjoittelun läpiviennin suunnittelu ja seuranta yhdessä joukkueen valmennuksen kanssa tukemaan uuden päävalmentajan tiimin asettamia linjauksia.

Lötjösen tehtävä liigajoukkueen valmennusryhmässä on Tommi Seikkulan aloittaman pelaajien henkilökohtaisen kehittymisen tukemisen jatkaminen.

Pitkäsen valmennustiimiin kuuluu myös Matti Ahonen. Ahonen on toiminut joukkueen mukana kahden edellisenkin kauden ajan.

Seuran uusimmat