Voitto kaivettiin kuin kaivettiinkin - Kolme pointtia OLS-pelistä
MIEHET F-LIIGAJulkaistu: 26.11.2023 20.32

Voitto kaivettiin kuin kaivettiinkin - Kolme pointtia OLS-pelistä

Viikko huipentui Hirviteatterissa, kun Happee ja OLS mittelivät paremmuudestaan sunnuntain alkuillan pelissä. Joukkueet vuorottelivat johtoasemaa, ja OLS kiri kahden maalin johdon viimeisellä kympillä ja pääsi vielä aloittamaan jatkoajan ylivoimalla. Hirvilauma taisteli ja hoiti voiton kotiin rankkareilla, kun illan ykköstähti Pietari Jääskeläinen nollasi 3/4 OLSin yrityksistä. Joel Lahti, Markus Salmi ja Roni Laasonen puolestaan onnistuivat pilkuissa ja näin kaksi pistettä jäivät kotiin. Pelin aikana maaleista vastasivat Lahti, Laasonen, Jonne Junkkarinen, Niko Laiti ja Markus Sipronen


Tulos merkitsee

Peli voisi aina olla parempaa, ja kyllä tänäänkin kaivettiin verta nenästä etenkin viimeisellä kympillä ja jatkoajallakin. Pallollisessa pelissä sattui lienee ennätysmäärä virheitä, mutta lopulta se tärkein, eli voitto, onnistuttiin nappaamaan. Tämä oli neljäs voitto putkeen ja vaikka pelillisesti pitää kasvaa vielä paljon, niin lopulta tulos on se ratkaiseva tekijä näissä. Askel askeleelta kohti kärkeä.

Jääskeläiseltä upea peli

Illan ykköstähdestä ei tänään ollut kahta sanaa. Pietari Jääskeläinen pelasi huippupelin ja lukuisat paraatipelastukset OLSin avopaikoista antoivat joukkueelle mahdollisuuden voittoon. 21/26 torjuntaa ja päälle vielä yliote rankkarikilpailussa. Pietsu on kova.

Junkkarinen pörssivireessä

Hirvikapteeni Jonne Junkkarinen merkkautti tänään 1+1 tehot ja valittiin kotijoukkueen parhaaksi pelaajaksi. Junka on kirjauttanut tällä kaudella 14 pelaamaan otteluun tehot 4+11=15 ja tämä tahti tietäisi miehelle uransa tehokkainta kautta. Vertailuksi: viime kaudella koko runkosarjan tehot 3+9=12. Zounssin johdolla!


Hirvipörssi:

Jonne Junkkarinen 1+1=2
Jami Manninen 0+2=2
Roni Laasonen 1+0=1
Joel Lahti 1+0=1
Niko Laiti 1+0=1
Markus Sipronen 1+0=1
Matti Minkkinen 0+1=1
Eppu Suhanto 0+1=1
Markus Salmi 0+1=1

Kuva: Esa Jokinen

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ