Väli-Suomen herruus jää Jyväskylään - Kolme pointtia SPV-pelistä
Julkaistu: 15.11.2023 22.05

Hirvilauma palasi takaisin askiin keskiviikkoiltana Jyväskylän Monitoimitalolla, kun Seinäjoen Peliveljet saapuivat vierailulle. Väli-Suomen Vääntö ei varmasti tälläkään kertaa jättänyt ketään kylmäksi, sillä Hirviteatterissa nähtiin 15 maalin spektaakkeli, jossa kotijoukkue oli lopulta parempi lukemin 10-5. Kovimmat pörssit taululle latoivat Markus Salmi (2+2) ja Markus Sipronen (1+2). Kahden maalin iltaa viettivät Niko Laiti ja Ville Heiska.

Vaikeuksien kautta voittoon

Ensimmäinen erä meni tänään vierailijoille 2-4 lukemin ja erää varjosti myös Kaapo Siekkisen ikävä loukkaantuminen (alavartalovamma). Toisen erän alkuun SPV kasvatti johtoaan kolmeen maaliin, mutta sitten vaihdettiinkin ohituskaistalle. 4 maalia toisen erän jälkimmäiseen kymppiin ja todella kypsä kolmas erä (4-0).

12 Hirveä tehoilla

Kaksinumeroiset kun isketään taululle, niin ainakin melko usein tehoja ropisee vähän jokaiselle. Tänään peräti 12 Hirveä nakuttivat pinnoja, mikä on eniten tällä kaudella. Kentälliset sekoittuivat pelin aikana loukkaantumisten johdosta, mutta +/- tilaston perusteella Jami Mannisen johtama kakkosketju (Minkkinen-Manninen-Laasonen, Lahti-Sipronen) onnistui tänään parhaiten.

Jami Markkaselle uran ensimmäinen liigamaali

Tänään päästiin todistamaan Hirviteatterissa jälleen liigauran avausmaalia, kun 17-vuotias Jami Markkanen ampaisi kolmannessa erässä jäähypenkiltä suoraan takatolpille ja viimeisteli Roni Laasosen syötöstä. Ensimmäistä kertaa kentällä F-Liiga ottelussa ja heti heilui verkko, pistäkäähän ihan viimeistään tässä vaiheessa nimi mieleen!