Sopimusuutisia - Roni Laasonen jatkaa Hirvipaidassa!
Julkaistu: 09.05.2023 11.58

Sopimusuutisia - Roni Laasonen jatkaa Hirvipaidassa!

Hirvilauma kaudelle 2023-24 alkaa olla viimeisiä silauksia vaille kasassa ja nyt on aika julkaista yksi iso jatkosopimus: Roni Laasonen jatkaa Happeessa yksivuotisella sopimuksella!

Roni Laasonen, 28, on pyörinyt jälleen vahvasti siirtohuhuissa, mutta huhuille voidaan laittaa nyt stoppi. Kolme kautta Happeeta edustanut Laasonen iski päättyneellä kaudella 33 otteluun tehot 17+8=25 ja pelasi kokonaisvaltaisesti ehkäpä parhaimman kautensa Hirvinutussa. Hyökkääjä on edustanut urallaan liigatasolla myös SSV:tä, Viikinkejä ja EräViikinkejä. Yhteensä vyöllä on 255 liigaottelua tehoin 202+69=271. Laasonen rikkoi päättyneellä kaudella myös yhden liigaennätyksen, iskemällä nopeiten (23 minuuttia 5 sekuntia) 5 maalia pudotuspeleissä, kolmannessa puolivälieräottelussa SPV:tä vastaan.

"Hyvät fiilikset sopparista, siviilipuolen asiat ovat vielä toistaiseksi sillä mallilla, että se mahdollisti pelaamisen Happeessa. Viime kaudesta jäi varmasti koko joukkueelle kiukkua joten aika helppo alkaa valmistautua pikkuhiljaa kohti ensi kautta💪 Nähdään syksyllä taas Hirviteatterissa!" kommentoi Roni itse sopimustaan.

"Ronin jatkaminen joukkueessa oli meille todella mieluinen yllätys, olimme edellistä sopimusta tehdessä jutelleet että siviilielämä vie hänet tulevaksi kaudeksi pääkaupunkiseudulle. Viime kausi oli ehkä parasta Laasosta, mitä häneltä ollaan Hirvipaidassa nähty näinä kolmena kautena. Harmittava loukkaantuminen SPV-sarjassa pilasi Ronin loppukauden, joten odotan että tulevalla kaudella Roni on yksi niistä pelaajista, jotka omalla esimerkillään vievät meidät keväällä vielä askeleen pidemmälle." kommentoi Happeen liigajoukkueen manageri Petri Kauko.


Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ