Lounea on Happeen uusi pääyhteistyökumppani kaudella 2022-23
Happee RyJulkaistu: 02.03.2023 11.00

Lounea on Happeen uusi pääyhteistyökumppani kaudella 2022-23

Happee solmi kaudelle 2022-23 uuden pääyhteistyökumppanuuden Lounea Palvelut Oy:n kanssa. Lounea on ollut mukana kauden alusta alkaen ja yhteistyö kestää ainakin kauden 2022-23 ajan. Lounea näkyy vahvasti Happeen liigajoukkueen mukana tällä kaudella, mm. peliasuissa ja kotiottelutapahtumissa.

Valokuituoperaattori ja ICT-ratkaisujen asiantuntija Lounea on paikallisesti toimiva, suomalainen yhteyksien rakentaja. Vahvaa kasvua tekevä Lounea kehittää kuntien ja kaupunkien vetovoimaa tuomalla luotettavia yhteyksiä kotitalouksille ja yrityksille valtakunnallisesti. Lounealaisen kulttuurin ytimessä ovat luotettavat palvelut, teknologinen edelläkävijyys ja korkein mahdollinen asiakastyytyväisyys. Vastuullinen toiminta on Lounean keskeinen arvo, mikä tarkoittaa luotettavuutta, asiantuntijuutta ja läpinäkyvyyttä.

"Hienoa saada Lounean kaltainen iso valtakunnallinen tekijä mukaan Hirviverkostoon. Neuvottelut Samin (Lounea Palvelut Oy:n markkinointipäällikkö) kanssa olivat alusta asti todella mieluisia ja tuntui, että molemmilla oli koko ajan yhteinen sävel siitä, mitä tältä yhteistyöltä haetaan. Tämän kaltaiset yhteistyökumppanuudet kertovat myös Happeen brändiarvosta salibandyssa ja Suomen urheilukentässä, mistä voimme olla ylpeitä. Aivan mahtava homma kokonaisuudessaan!", kommentoi Happeen markkinointipäällikkö Jussi Kemppi uutta pääyhteistyökumppanuutta.

Lounea Palvelut Oy:n markkinointipäällikkö Sami Haltia kommentoi yhteistyötä seuraavasti:

”Lounean arvoissa on aina elänyt vahvana paikallinen läsnäolo, haluamme olla aidosti siellä missä asiakkaammekin. Tämä tarkoittaa asiakkaillemme helppoa tavoitettavuutta ja toisaalta edellyttää vahvoja paikallisia kumppanuuksia. Happee on ollut meille juuri tällainen.

Yhteistyö Happeen kanssa on sujunut erinomaisesti alusta pitäen. Koen, että kumppanuus on tuottanut molemmille osapuolille merkittävää lisäarvoa tasapuolisesti, juuri kuten hyvässä kumppanuudessa kuuluukin. Olemme saaneet Jyväskylän alueella todella lämpimän vastaanoton aloitettuamme valokuidun myynnin alueella reilu vuosi sitten. Happeen kaltaisten hienojen paikallisten kumppaneiden kanssa meidän on hyvä jatkaa itsemme tekemistä tutuksi jyväskyläläisille ja parempien yhteyksien rakentamista ympäri Suomen.”

Tutustu tarkemmin uuteen pääyhteistyökumppaniimme Louneaan täältä.

Alkuperäinen kuva: Iina Kautto

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ