XXL on Happeen uusi urheiluliikekumppani
Julkaistu: 02.05.2023 12.00

XXL on Happeen uusi urheiluliikekumppani

Happee on solminut uuden urheiluliikekumppanuuden XXL:n kanssa. Sopimus on nelivuotinen ja alkaa toukokuussa 2023.

XXL on pohjoismaiden laajin urheilu- ja outdoortuotteiden tarjoaja. XXL toimii luonnollisesti yhtenä Happeen pääyhteistyökumppanina tulevien neljän vuoden ajan. Yhteistyön myötä kaikki Happeen urheiluvarustetoimitukset ja seurakauppa toimivat XXL:n kautta. Oxdog ja Mizuno jatkavat myös Happeen virallisina varustetoimittajina vuoteen 2027 saakka.

"Happeen kanssa alkanut kumppanuus tulee olemaan merkittävä lisä Jyväskylän alueella hyvin alkanutta seuratoimintaamme. Happee ja XXL ovat molemmat hyvin tunnistettavia toimijoita niin omalla markkina-alueellaan, kuin valtakunnallisesti. Lisäksi molemmilla osapuolilla on vahva tahtotila kehittää kumppanuutta palvelemaan yhteisöä parhaalla mahdollisella tavalla. Toivotamme koko Happee-yhteisön tervetulleeksi asioimaan kaikissa XXL-kanavissa." kommentoi XXL:n Team Sales Manager Aki Kelontekemä.

Happee Ry hallituksen puheenjohtaja Vesa Pölkki kommentoi alkavaa yhteistyötä seuraavasti: "Odotamme alkavaa yhteistyötä innolla. XXL:n laaja valikoima ja edulliset hinnat tuovat jäsenillemme merkittäviä säästöjä salibandyyn ja muuhun urheiluun liittyvissä hankinnoissa. Jyväskylän liikkeen erinomainen sijainti ja maksuton pysäköinti tuo liikkeessä asiointiin helppoutta. Lisäksi Jyväskylän liikkeen henkilökunnan palvelu ja asiantuntemus on huippuluokkaa”

Happeen jäsenistöä ja joukkueenjohtajia tiedotetaan yhteistyön yksityiskohdista, kuten seurakaupasta, lähiaikoina.

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ