Sopimusuutisia - Jami Markkaselle kolmen vuoden liigasopimus!
Julkaistu: 24.01.2023 15.24

Sopimusuutisia - Jami Markkaselle kolmen vuoden liigasopimus!

Happee on solminut kolmen vuoden liigasopimuksen 16-vuotiaan Jami Markkasen kanssa! Sopimus käynnistyy kaudesta 2023-24.

Jami Markkanen on edustanut tällä kaudella Happeen P19 ja P17 juniorijoukkueita, jotka molemmat pelaavat ikäluokkiensa SM-sarjoissa. Puolustajan paikalla operoiva Markkanen on P19 joukkueen pistekärki tehoin 15+16=31 (16 ottelua). Hän on ollut ajoittain myös Happeen P22 joukkueen mukana, sekä päässyt jo muutamiin liigajoukkueenkin harjoituksiin mukaan. Markkanen siirtyi kaudelle 2022-23 Happeen organisaatioon, O2-Jyväskylästä.

"Tottakai hyvät fiilikset sopparista, kertoo ainakin osaltaan, että asioita on tehty oikein ja ura on tällä hetkellä hyvällä suunnalla. Ja hienoa saada tässä kohtaa sopimus tehtyä, niin päästään jatkamaan hommia hyvällä innolla." kommentoi nuorukainen juuri solmittua liigasopimusta.

Markkanen on toinen 2006 syntynyt Happeen liigasopimuspelaaja, Ville Heiskan lisäksi. Markkanen valittiin viime helmikuussa U17-maajoukkuekartoitustapahtuman arvokkaimmaksi pelaajaksi.

"Tuli yllätyksenä, että sopparia tarjottiin jo tähän kohtaan, koska ei ollut vielä tällä kaudella realistisena tavoitteena päästä kirjoittamaan sopimusta. Seuraavien kausien tavoite on vaihe vaiheelta nousta isompaan rooliin vanhemmissa joukkueissa ja vakiinnuttaa lopulta paikkaa liigajoukkueessa. Uran osalta isot tavoitteet lähitulevaisuudessa on U19-kotikisat." Markkanen jatkaa.

"Jami on erittäin määrätietoinen nuori pelaaja. Hän on yksi seuraavista kotipaikkakunnan junioripelaajista, joka lähivuosina ottaa sen haastavimman "askeleen pelaajana”, eli pystyy myös pelaamaan ihan huipulla, voittavassa F-Liigan kärkijoukkueessa. Nuoresta iästä huolimatta Jamin fyysiset valmiudet puoltavat jo tätä. Seuraavan kolmen vuoden aikana hän pääsee sellaiseen aikuisten kilpailuympäristöön, jolla halutaan tukea ja auttaa häntä tuossa seuraavan askeleen ottamisessa." kommentoi liigajoukkueen päävalmentaja ja seuran valmennuspäällikkö Tero Kotilainen.
Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ