Täysi ohipeli Hirviteatterissa - Kolme pointtia 2. välierästä
Julkaistu: 02.04.2023 21.48

Sunnuntai-illan välierin toinen osaottelu oli Hirvilauman osalta puhdas ohipeli. Kotiyleisön tuesta huolimatta ei onnistuttu pistämään sarjaa tasoihin ja TPS voitti ottelun tylyin 2-9 lukemin. Happeen maaleista vastasivat Perttu Koljonen ja Ville Heiska.

Toisen erän notkahdus ratkaisi ottelun

Ottelun ensimmäinen erä oli tasaista kamppailua, mutta toisessa erässä repsahti. Pallollinen peli oli vaikeaa ja TPS:n vastaiskuihin oltiin tänään aseettomia. Ottelu ratkaistiin käytännössä toisessa erässä, turkulaisten mennessä 2-7 johtoon. Viimeisessä erässä ei onnistuttu saamaan takaa-ajovaihdetta silmään ja näin ollen esitys jäi todella vaisuksi.

Kolmosketjulle puhtaat paperit

Lopputuloksesta huolimatta Happeen kolmosketju pelasi tänään hyvin ja hoiti tonttinsa. Kinnunen, Aarela, Heiska, Kuisma, Wiander -viisikko teki Happeen 2-3 kavennusosuman toisen erän alkuun, kun Tommi Wiander toimitti maalille Teuvo Kinnusen poikkarista ja Ville Heiska viimeisteli uransa ensimmäisen pudotuspelimaalin. Kolmosketju toi myös energiaa koko illan ajan joukkueelle, myös siinä vaiheessa kun peli oli käytännössä ratkennut.

Tiistaina kasvojenpesun paikka

Sarja on vielä pahasti kesken ja tiistaina isketään uudelleen Turussa. 2-0 tappioasemista on ennenkin sarjoja voitettu ja aivan varmasti kovalla kiukulla varustettu Hirvilauma matkustaa tiistaina Kupittaalle. Takaisin omiin juttuihin kiinni ja peli kerrallaan.