Välieräsarja pakettiin Hirviteatterissa - Kolme pointtia 4. välierästä
Julkaistu: 07.04.2023 20.46

Välieräsarja pakettiin Hirviteatterissa - Kolme pointtia 4. välierästä

Happeen ja TPS:n neljäs välieräkohtaaminen pelattiin pitkänäperjantaina Hirviteatterissa. Tiukan ja vähämaalisen ottelun lopputulos 2-3 turkulaisille ja näin ottelusarja päättyi otteluvoitoin 4-0 TPS:lle. Maalinteossa tänään onnistuivat Matti Minkkinen ja Eppu Suhanto.


TPS oli parempi

Ottelusarjan mennessä puhtaasti 4-0, ei tämä jätä sijaa jossitteluille. TPS oli parempi ja ansaitsi jatkopaikan. Kiitos ottelusarjasta ja tsemppiä tuleviin finaaleihin!

Loppuun asti annettiin kaikki

Asenteeseen ja taisteluilmeeseen ei kaatunut tämä ottelusarja missään vaiheessa. Hirvilauma antoi kaikkensa ja meni toden teolla ääriajoille. Tästä voi jokainen pelaaja olla ylpeä.

Pronssiottelu ensi viikolla

Happeen kausi päätetään ensi viikolla pronssiottelulla Esport Oilersia vastaan. Aikataulu selviää myöhemmin, mutta joka tapauksessa ottelu pelataan Hirviteatterissa. Nyt nuollaan hetki haavoja, mutta rivit kasataan ensi viikolla ja tullaan varmasti lyömään kaikki likoon viimeisessä matsissa. Suomen parasta kotiyleisöä tarvitaan silloinkin, nähdään Hirviteatterissa vielä kerran tällä kaudella!


Hirvipörssi:

Matti Minkkinen 1+0
Eppu Suhanto 1+0
Ville Heiska 0+1
Markus Salmi 0+1

Kuva: Esa Jokinen

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ