Vahva nousu ja täydet pisteet sarjakärjestä - 3 pointtia TPS-pelistä
Julkaistu: 14.01.2023 21.52

Vahva nousu ja täydet pisteet sarjakärjestä - 3 pointtia TPS-pelistä

Back-to-back viikonlopun ensimmäinen mittelö käytiin lauantai-iltana Turussa, Kupittaalla. Hirvilauma kävi nappaamassa 3 isoa pistettä sarjakärki TPS:stä, viimeisen erän nousulla. Vähämaalista kamppailua odotettiin ja varsinkin ensimmäiset 2 erää peli eteni hyvin maltillisesti. Viimeisessä erässä maalihanat saatiin auki, onnistujina Roni Laasonen, Markus Salmi ja Matti Minkkinen. Yksi osuma merkattiin TPS:n omaksi maaliksi.


15 minuuttia hyvää pelaamista riitti tänään

Ensimmäiset kaksi erää oltiin telineissä ja varsinkin hyökkäyspelaaminen oli todella varovaista. Markus Laakso onnistui tänään upeasti ja antoi joukkueelle mahdollisuuden voittaa alusta asti. Viimeisessä erässä TPS:n siirtyessä 3-1 johtoon, hommat muuttuivat ja selkeästi saatiin illan isoin vaihde silmään. Tämä riitti tänään, mutta selvää on että otteluiden alkuun pitää pystyä parantamaan, kun kausi etenee kohti kevättä.

TPS:n ainoat 0 pisteen ottelut Hirviä vastaan

Sarjan kärjessä keikkuva turkulaisryhmä ei ole tällä kaudella hävinnyt kuin kahdesti ottelun varsinaisella peliajalla. Molemmat näistä on Happeeta vastaan. Ensimmäinen 3 pistettä napattiin Hirviteatterissa lukemin 7-2. 6/6 on tämän hetken saldo ja täyttä lakaisua lähdetään hakemaan 17.2. jälleen Turussa.

Erikoistilanteet toivat voiton

Tänään onnistuttiin erikoistilanteissa. Alivoima tapettiin 3/4 ja etenkin 3-1 tilanteessa otettiin iso tappo. Ylivoimalle päästiin kertaalleen 3-2 tilanteessa ja Markus Salmi ampui tarkasti takakulmaan tuoden Hirvet tasoihin ajassa 50.38.


Hirvipörssi:

Roni Laasonen 1+0
Matti Minkkinen 1+0
Markus Salmi 1+0
Jami Manninen 0+1
Markus Sipronen 0+1
Perttu Koljonen 0+1


Reilu 20 tuntia keretään huilaamaan ja palauttelemaan ennen kuin pitää taas pystyä antamaan parastaan. Huomenna isketään kotikentällä Esport Oilersia vastaan. Viimeksi saimme nauttia kotiyleisön luomasta upeasta tunnelmasta ja sitä tarvitaan jälleen huomenna. Tervetuloa Hirviteatteriin!

ENNAKKOLIPUT

Kuva: Ari Arola


Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ