Jatkosopimus – Lassi Kotovaara rytkii ensi kaudellakin Hirvipaidassa
Julkaistu: 30.06.2022 14.45

Jatkosopimus – Lassi Kotovaara rytkii ensi kaudellakin Hirvipaidassa

Pitkästä aikaa sopimusuutisia! Happeen oma kasvatti Lassi Kotovaara, 27, on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen ja rytkii näin myös ensi kaudella Hirvipaidassa. Urallaan yhteensä 228 (105+87=192) runkosarjaottelua tahkonnut Lassi on pelannut liigassa jo 11 kautta, joista 9 Happeessa. Lassi on ollut voittamassa Happeelle Suomenmestaruuden ja kaksi kertaa SM-hopeaa. Sekä keskushyökkääjänä että puolustajana pelannut Lassi tuo ensi kaudellakin nuorehkoon Hirvilaumaan runsaasti kokemusta ja monipuolisuutta.

"Pitkän pohdinnan jälkeen päätin jatkaa pelaamista ja olen erittäin iloinen, että saan jatkaa sitä just Happeessa! Tavoitteet ensi kaudella olisi pystyä pelaamaan mahdollisimman korkealla tasolla ja auttaa joukkue taas mitalipeleihin. Olisi myös mahtavaa, jos pysyisi terveenä ja pystyisi pelaamaan koko kauden ilman isompia loukkaantumisia. Työt jatkuu!" kommentoi Lassi itse jatkosopimustaan.

"Hienoa että Lassi jatkaa salibandyuraansa. Tärkeä pallollinen pelaaja joukkueessamme." kommentoi päävalmentaja Tero Kotilainen sopimusta.