Sopimusuutisia - Timi Kotka ja Niklas Kuisma jatkavat Hirvipaidassa
MIEHET F-LIIGAJulkaistu: 15.05.2024 12.00

Sopimusuutisia - Timi Kotka ja Niklas Kuisma jatkavat Hirvipaidassa

Jatkosoppareiden perään on kyselty ja tässä niitä nyt tulee! Timi Kotka ja Niklas Kuisma ovat tehneet 1+1 vuotiset jatkosopimukset Happeeseen. Sopimukset kattavat kauden 2024-25 ja niissä molemmissa on optio kaudesta 2025-26.

Timi Kotka, 23, on pelannut urallaan liigatasolla yhteensä 59 ottelua tehoin 8+6=14. DUXista lähtöisin oleva pelimies siirtyi Happeeseen C-junnuikäisenä ja paria LASBissa vietettyä kautta lukuunottamatta on siitä saakka kantanut Hirvipaitaa. Kotka on tehnyt kovaa numerotulosta Happee Steamersin riveissä divarissa, 36 otteluun 36+32=68. Kaudella 2023-24 Kotkalle kirjattiin yhteensä 47 ottelua pääsarjatasolla, kun lasketaan yhteen F-liigan runkosarja ja pudotuspelit, sekä Inssi-Divari.

"Hieno fiilis jatkaa Hirvipaidassa myös tulevalla kaudella! Viime kausi ei ollut henkilökohtaisella tasolla se mitä halusin ja nyt lyödään haalarit niskaan ja tehdään hommia, että se seuraava steppi saavutetaan!" Timi Kotka

Timi Kotkan matkassa mukana Jyväskylän EristysTeam Oy

Niklas Kuisma, 24, siirtyi Happeen organisaatioon kaudelle 2022-23 Tikkurilan Tiikereistä. Alkuun peliminuutit tulivat lähinnä farmijoukkue Happee Steamersissä, mutta keväällä 2023 Kuisma murtautui liigan kokoonpanoon. Kovaotteinen ja fyysisesti erittäin hyvä puolustaja oli viime kaudella liigajoukkueen luottosotureita, jonka roolin odotetaan kasvavan entisestään tulevaisuudessa. Liigatasolla pelejä on kertynyt yhteensä 124 (6+13=19) ja Divarissa 58 (16+12=28).

"Kyllähän täällä Hirviteatterissa nauttii ja haluaa pelata! Kohta nähdään uudessa hallissa samaa meininkiä, jossa on siisti olla mukana!" Niklas Kuisma.

Kotkan ja Kuisman jatkosopimukset olivat myös päävalmentaja Iivo Pantzarin mieleen:

"Timi näytti viime kaudella, että hän pystyy pelaamaan erittäin hyvällä tasolla liigassa. Hän on hyökkäyssuuntaan monipuolinen pelaaja, jolla on kaikki eväät ottaa urallaan seuraava askel. Nikke teki viime kaudella läpimurron pelaavaan kokoonpanoon. Puolustuspelissä yksi joukkueen parhaimpia pelaajia. Todella tärkeä palanen tulevan kauden joukkueessa."

Kuvat: Iina Kautto

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ