Otteluennakko - Family sytyttää aina
Julkaistu: 30.10.2023 19.00

Otteluennakko - Family sytyttää aina

Tiistaina mennään vielä kerran ennen maajoukkuetaukoa! Hirvibussi liikahtaa iltapäivästä kohti Lempäälää, Classicin vieraaksi ensimmäisen ja ainoan kerran tämän kauden runkosarjassa. Classicia vastaan ei ole koskaan tarvinnut erikseen latautua, kivenkova Family sytyttää aina ja Bläk Boksiin on hienoa mennä vierailulle - Heittämällä F-Liigan toiseksi paras ottelutapahtuma! Tiistain jälkeen Hirvilauman pelit jatkuvat vasta 15.11. kotiottelulla SPV:tä vastaan, eli melko tarkalleen kahden viikon tauko peleistä on luvassa. Nyt ei tarvitse säästellä.


Classic - Happee ti 31.10. klo 18.30 Ideapark Lempäälä, Bläk Boks

Viime kaudella katkennut mestaruusputki aiheutti sen, että Classic pääsi viettämään hieman pidempiä kesälomia kuin se on moneen vuoteen päässyt. Alkukaudella joukkue on näyttänyt jälleen raikkaalta ja 10 ensimmäisestä pelistään se on ottanut kahdeksan kolmen pisteen voittoa. Pistekeskiarvolla mitattuna Classic onkin ollut sarjan paras joukkue ja Familyssä vaikuttaisi olevan todella hyvä ja nälkäinen henki tällä hetkellä. Classic on monelle joukkueelle se kaikkein vaikein vastustaja, eli haaste on tiistaina suuri.

Vettä on virrannut Vaajakoskessa tovin edellisestä Classic-voitosta (16.2.2021, 7-10). Edellisellä Bläk Boksin reissulla mentiin rankkareille saakka, mutta kotijoukkue oli silloin vahvempi pilkuissa (2-1 lopputulos). Kaksi muuta kamppailua väännettiin Hirviteatterissa: joulun välipäivinä tiukka 5-7 tappio ja helmikuussa selkeästi 2-9 kuonoon. Classic pystytään haastamaan ja voittamaan, kun ollaan täysin omassa pelissä kiinni, mutta mikäli sorrutaan omiin virheisiin, se iskee kovaa. Nyt vaaditaan jälleen kentälle sitä parasta Hirvilaumaa, mitä tällä kaudella on ajoittain nähtykin. Kaikki edellytykset siihen on.

Classicin joukkueesta suurinta tulosvastuuta tällä kaudella ovat kantaneet, yllätys yllätys, Ville Lastikka (10. 19+7=26) ja Eemeli Salin (8. 10+10=20). Oskari Heikkilä on pirullinen vastustaja, joka vääntää väellä ja voimalla joka tilanteessa ja nakuttaa pisteitä tasaiseen tahtiin. Albert Koskinen on alkanut osumaan myös viime peleissä ja paluumuuttaja Aaro Helin oli etenkin kauden ensimmäisissä peleissä vaarallinen. Classic on kärsinyt jonkin verran loukkaantumisista ja rosterista löytyy ainoastaan 11 pelaajaa, jotka ovat olleet kokoonpanossa jokaisessa ottelussa. Muun muassa Nico Salo on ollut kaksi edellistä ottelua sivussa.

Happee näyttäisi saavan ainakin tämän hetken tiedon mukaan kaikki lauantainakin rosterissa olleet pelaajat mukaan tiistaina, kun Niko Laitille ei määrätty pelikieltoa lauantain ottelussa ulosajoon johtaneesta tilanteesta. Kentälliset elivät hieman Indians-ottelun viimeisessä erässä ja mielenkiinnolla odotetaan, lähdetäänkö pakkaa sekoittamaan yhden heikomman ottelun jälkeen vai jatketaanko samoilla. Huomennahan se selviää!

Edellinen kohtaaminen: 19.2.2023 Happee - Classic 2-9
Sijoitus sarjataulukossa: Classic 3. (8-0-0-2). Happee 7. (4-1-2-3)
Parhaat pistemiehet: Classic, Ville Lastikka (10. 19+7=26). Happee, Jami Manninen (10. 6+9=15).
Ylivoima: Classic 42,1% Happee 37,5%
Alivoima: Classic 53,6% Happee 63,2%


Pelaajakommentit - Pietari Jääskeläinen

"Classic-Happee salibandyottelu Lempäälässä. Ei mulla paljoo parempia tiistaita ole kertoa omasta elämästäni! Kasvattajaseuraa vastaan aina löytyy pikku superlatinki. Nää pelit taitaakin olla Cup-pelien lisäksi ne, mitkä löytyy ympyröitynä mun kalenterista. En sen koommin osaa näitä taktisia juttuja väritellä, mutta me voitetaan ja sen jälkeen karkkikaupan kautta kotio!"

Valmentajan kommentit - Tero Kotilainen

"Viimeinen ottelu ennen maajoukkuetaukoa. Ryöstöretkelle lähdetään. Haaste on Bläk boksissa tietysti aina kova, mutta uskon, että joukkue jättää kaiken kentälle ja laittaa kovan hintalapun vastustajalle pelin voittamisesta."


Otteluennakon ja Hirviteatterin kahvit tarjoaa Unison Coffee!

Kuva: Iina Kautto

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ