Maukas ryöstö trilleristä - Kolme pointtia KrP-pelistä
Julkaistu: 28.02.2023 21.28

Tiistai-illan trilleri Raholassa! Hirvilauma kävi ryöstämässä isot pisteet Nokian KrP:ltä ja nousee näin pisteen päähän sarjakärki Classicista. Ensimmäiset kaksi erää oli Happeen hallintaa, mutta viimeisessä erässä oli musta hetki, kun KrP iski kolme maalia neljään minuuttiin. Ottelun ratkaisua ei olisi paljon myöhempään jättää, sillä Markus Salmi iski tasoitusosuman ajassa 59.57 ja Teuvo Kinnunen ampui voittomaalin juuri ennen summerin soittoa! Voitto oli ehkä kauden maistuvin ja todella kriittiseen paikkaan vielä, kun runkosarja lähenee loppuaan.

Vasemmat laiturit tehokkaina

Viisi Happeen kuudesta maalista syntyi vasemman laidan, rightin hyökkääjien toimesta. Teuvo Kinnunen ja Matti Minkkinen ampuivat kaksi maalia mieheen ja Markus Salmi osui kertaalleen. Etenkin Teuvo onnistui jälleen kerran Raholassa pelaamaan huippupelin (2+1), kun hän tarjoili vielä kaupan päälle Markus Salmen tasoitusosumaan upean syötön.

Toinen loppuhetkien ryöstö Raholasta

Edellisellä Raholan reissulla ottelun voittomaali iskettiin ajassa 59.42, silloinkin maalintekijänä Teuvo Kinnunen. Tällä kertaa pidettiin vielä pidempää jännityksessä ja näiden kahden todellisen ryöstön ansiosta kauden keskinäiset sarjapisteet KrP:tä vastaan kääntyvät Happeen eduksi 7-2.

Hirvet tekivät sen, mitä liitto ei

Krp sai kun saikin pitää liiton päätöksellä 3 pistettä, vaikka heillä pelasi edustuskelvoton pelaaja taannoisessa EräViikingit pelissä. Kun liitto ei vienyt tästä sääntöjen mukaan sarjapisteitä, niin jonkunhan se oli tehtävä :)