Tukirahasto vähävaraisten lasten perheiden harrastustoiminnan tukemiseen
Julkaistu: 02.01.2020 00.00

Tukirahasto vähävaraisten lasten perheiden harrastustoiminnan tukemiseen

Mika Kohonen - Tukirahasto

Happee pyrkii mahdollistamaan jokaiselle seuran jäsenelle mahdollisuuden liikkua ja harrastamaan salibandya. Osana harrastamisen mahdollistamista, Happee Ry on perustanut Mika Kohonen -tukirahaston, jonka tarkoituksena on auttaa ja mahdollistaa pelaajan harrastustoiminnan jatkuminen tilanteissa, joissa pelaajalla ei ole mahdollisuuksia selvitä harrastustoiminnan maksuista omin voimin.

Mika Kohonen - tukirahastolla on tarkoitus edistää seuran yhteiskuntavastuullista toimintaa ja tavoitella uutta, pitkäjänteistä tapaa tukea vähävaraisten perheiden lasten harrastamista.Tarkoituksensa mukaisesti tukirahasto jakaa hakemusten perusteella harkinnanvaraisesti 2-4 kertaa vuodessa erikokoisia tukia harrastustoiminnan kuluihin.

Tukirahasto ja sen säännöt on hyväksytty ja perustettu 12.11.2019 Happeen ja Salibandyn Tuki-Säätiön tekemillä lahjoituksilla sekä muilla perustamisvaiheessa lahjoitettavilla varoilla – Happee Ry:n hallituksen päätöksellä. Tukirahaston ensimmäinen toimintakausi alkaa 1.1.2020.

Lisätietoja seuran nettisivuilta: https://happee.fi/seura/9191/mika-kohonen-tukirahasto

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ