HirviverkostoHappee on Keski-Suomen maakunnan näkyvin lippulaiva salibandyssa valtakunnallisesti. Salibandylla on ollut jo vuosien ajan todella vahva asema Keski-Suomen urheiluväen keskuudessa ja tätä Seuramme haluaa ylpeänä edustaa myös kaudella 2017-18.

Happee on usean vuoden ajan ollut salibandyliigan TOP-4 joukkueita. Haasteet huipulla pysymiseen ovat kuitenkin kovat, siksi Happee tarvitseekin koko Keski-Suomen talousalueen yhä laajemman tuen.

Happee Hirviverkosto on yrityksille luotu erittäin suosittu tapa tukea sekä kokea huippusalibandya Hirviteatterissa. Hirviverkostolaiset saavat liigakauden aikana paljon näkyvyyttä, mahdollisuuksia tärkeiden kontaktien luontiin sekä tietenkin ottelulippuja Happeen kotiotteluihin. Hirviverkoston keskeisin ajatus on tuoda yhteistyökumppaneillemme lisäarvoa, tuoda kumppaneita keskenään tutuksi ja näin edesauttaa keskinäistä liiketoimintaa.

Toivottavasti saamme myös Teidät tarttumaan tähän loistavaan mahdollisuuteen ja pääsemme toivottamaan Teidät Hirviverkoston jäsenenä nauttimaan maailman nopeimman pallopelin ja Hirviteatterin kihelmöivästä tunnelmasta.

Lisätietoja: Petri Kauko, p. 040-7219178, petri.kauko@happee.fi

Vastaamme mielellämme kaikkiin Hirviverkostoon liittyviin kysymyksiin.

Hirviverkoston jäsenet


   
Lisää uutisia
Happee Ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat