Happee ja eGameStars esport yhteistyöhön
19.11.2019 16:39 Uutisointi / Pääsivusto

Happee ja Feniks Gaming esport yhteistyöhön

Happee ja Feniks Gaming yhteistyöhön

Happee lähtee mukaan elektronisen urheilun toimintaan. E-urheilun yhteistyökumppanina toimii Feniks Gaming, joka on kehittänyt mm. nettipelaamisen soveltuvan turnaus- sekä pelialustan egamestars.com.

Alustalla voi pelata onlineturnauksia ja voittaa tuote- sekä rahapalkintoja. Yhteistyössä on myös harrastepelaamiseen ja kilpapelaamiseen liittyvää toimintaa.

Feniks Gaminging toimitusjohtaja ja perustaja Luis Gonzalez pitää alkanutta yhteistyötä Happeen kanssa merkittävänä asiana:

”Meille on suuri ilo aloittaa yhteistyö Happeen kanssa. Happee on nykyaikainen, uusiutumiskykyinen ja merkittävä brändi suomalaisessa urheiluelämässä ja Happeen arvot tukevat vahvasti myös meidän arvojamme.

Meillä on neljä eri sektoria e-urheilussa, johon panostamme tulevaisuudessa. Nettipelaaminen, harrastepelaaminen paikallisesti, kilpapelaaminen kansainvälisesti sekä akatemiatoiminta. Näissä me pyrimme vahvasti syrjäytymisen ja kiusaamiseen ennaltaehkäisyyn. Siksi on tärkeää, että saamme samat arvot omaavan toimijan Keski-Suomen alueelta tekemään kanssamme yhteistyötä.”

Happeen toiminnanjohtaja Pasi Kotilainen pitää alkanutta yhteistyötä merkittävänä asiana Happeen tulevaisuuden rakentamisessa:

”Meillä on tässä yhteistyössä monta eri ulottuvuutta, joilla pystymme vastaamaan alueella kasvavaan e-urheilun harrastajien määrään. Ajan hermolla eläminen ja uusien mahdollisuuksien antaminen nuorille on se tehtävä, joka meidän pitää ottaa vakavasti, kun tehdään asioita pitkällä aikajänteellä. E-urheilu on tullut jäädäkseen ja meidän tehtävä on tässä kentässä sama kuin salibandyssakin, antaa mahdollisuus hyvään harrastukseen turvallisessa toimintaympäristössä. Uskomme, että meillä on paljon annettavaa urheilun ja liikunnan puolelta e-urheilun harrastajille kokonaisvaltaisen elämänhallinnan näkökulmasta.”

Live -turnaukset netissä käynnistyvät ensi viikolla.

”Ensimmäisenä askeleena tulemme järjestämään seuraavien kahden viikon aikana netissä pelattavia turnauksia Counter Strike (K16) pelissä. Näissä turnauksissa pelataan ensin viikkokilpailuja ja finaali tullaan järjestämään livenä miesten liigaottelussa (Happee-EräViikingit) monitoimitalolla 14.12.2019. Loppuviikosta julkaisemme tulevan viikon turnausaikataulut ja koko turnauksen muut infot ja palkinnot.

eGameStars alustalle on aukemassa lähitulevaisuudessa myös muita pelimuotoja, mm. PUBG, LOL, Project Cars, FIFA ja NHL peleille. Näihin tulemme myös järjestämään säännöllisesti onlinessa järjestettäviä turnauksia”, Kotilainen päättää.

Alustaan voi käydä tutustumassa osoitteessa https://egamestars.com/welcome/


   
Lisää uutisia
Happee Ry
Kategoriat