Matti Minkkinen Happeeseen.
Julkaistu: 18.03.2019 00.00

Matti Minkkinen Happeeseen.

Happee on solminut 3-vuotisen sopimuksen 2002 syntyneen hyökkäjälupaus Matti Minkkisen kanssa. Tällä kaudella O2-Jyväskylä miesten divarijoukkueessa pelannut hyökkääjä on yksi ikäluokkansa lupaavimmista hyökkääjistä Suomessa. Hän on esiintynyt myös kaikissa oman ikäluokkansa maajoukkueen tapahtumissa; U16 maajoukkueessa kaudella 2017-18 ja U17 maajoukkueen kokoontumisessa tällä kaudella.

"Matti on nopea hyökkääjä. Hänellä on äärimmäisen hyvä laukaus ja pelikäsitys. Hänellä on halua ja tahtoa kehittyä tulevaisuuden huippupelaajaksi. Pelillisistä valmiuksista näkee jo nyt, että hänellä on mahdollisuus kehittyä ison roolin liigapelaajaksi sekä kansainvälisen tason huippupelaajaksi. Haluamme auttaa häntä näiden tavoitteiden saavuttamisessa parhaalla mahdollisella tavalla.", kommentoi liigajoukkueen manageri Petri Kauko.

Matin tavoitteena on kehittyä tulevina vuosina A-junioreista liigajoukkueeseen. Yhtenä isona tavoitteena matkalla liigapelaajaksi on myös oman ikäluokan U19 maajoukkue ja seuraavat nuorten MM-kisat 2021.

"Matti on yksi ikäluokkansa lupaavimmista hyökkääjistä Suomessa. Hänellä on potentiaalia kasvaa tulevaisuuden huippupelaajaksi, ehdottomasti. Seuraavien 2-3 vuoden aikana säännöllinen, pitkäjänteinen laadukas harjoittelu, pelaaminen omilla vahvuuksilla illasta toiseen ja tuloksenteon vastuunkantamisen oppiminen, ovat hänelle tärkeitä asioita pelaajana kehittymisessä kohti miesten liigajoukkuetta. Matti tulee ehdottomasti myös seuramme Next Generation -toimintaan valituksi pelaajaksi.", kommentoi seuran valmennuspäällikkö Tero Kotilainen.

Seuran uusimmat