Happeen joukkue kaudelle 2017-2018 julki
Julkaistu: 22.06.2017 00.00

Happeen joukkue kaudelle 2017-2018 julki

Happee lähtee tulevaan Salibandyliigakauteen pääosin tuttujen nimien voimin suurimman osan viime kauden joukkueen pelaajistosta jatkaessa pelejään hirvipaidassa.

Pientä vaihtuvuutta joukkueeseen tuovat aiemmin julkaistujen Jami Mannisen ja Lassi Kotovaaran pelaajasopimusten ohella tryout-sopimuksella pelipaikkaa metsästävät Lauri Lavonen (Nokian KrP) sekä Joonas Lundell (Happee A-jun). Hirvilauman treenivahvuuteen on lisäksi nostettu muutamia nälkäisiä ja näyttöhaluja uhkuvia nuorukaisia Happeen A-junioreista.

Myös joukkueen valmennusportaassa tapahtui kauden jälkeen muutoksia, kun pitkään Happeen päävalmentajana toiminut Seppo Pulkkinen siirtyi sivuun ja vetovastuun otti useamman kauden ajan valmennusryhmässä mukana toiminut Mikko Lehto. Uusi päävalmentaja on tyytyväinen siihen, miltä joukkueen kokoonpano ensi kautta ajatellen näyttää.

- Voisi sanoa, että meillä on nyt kasassa sopiva sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Tulevalla kaudella kentällä nähdän varmasti työteliäs ja yhtenäinen hirvilauma, Lehto lupaa.

Joukkue aloitti kesäharjoittelun toukokuun puolivälissä. Harjoituskentällä meno on ollut vauhdikasta ja joitakin vanhoja toimintatapoja on pyritty muuttamaan.

- Olemme nyt treeneissä edellisistä kesistä poiketen viettäneet suhteellisen paljon aikaa salissa mailojen kanssa. Pyrimme päivittämään pelitapaamme pelinopeampaan suuntaan, mikä vaatii luonnollisesti enemmän lajitreenejä kesän aikana. Fysiikkaharjoittelua ei ole kuitenkaan unohdettu, vaan silläkin puolella keskitymme laajasti eri ominaisuuksien kehittämiseen, Lehto avaa.

Hirvilauma harjoittelee yhdessä vielä ensi viikon ajan ja siirtyy sitten neljä viikkoa kestävälle omatoimijaksolle. Päävalmentaja Lehdolla on selvät sävelet siitä, miten joukkueen valmistautuminen kohti syyskuun loppupuolella alkavaa Salibandyliigakautta etenee.

- Treenipelejä olemme sopineet jo yhdeksän kappaletta, mikä on tietoisesti selvästi suurempi määrä kuin muutamalla edellisellä kaudella. Harjoitusottelut tarjoavat monta hyvää tilaisuutta työstää uudistuvaa pelitapaamme, Lehto päättää.


Happeen joukkue kaudelle 2017-2018

Pelaajien uratilastoihin nimen linkistä.

Maalivahdit

Puolustajat

Hyökkääjät

Tryout

Toimihenkilöt

  • Mikko Lehto, päävalmentaja
  • Johnny Kotro, valmentaja
  • Tero Kotilainen, valmentaja
  • Ville Puro, maalivahtivalmentaja
  • Pasi Rautio, maalivahtivalmentaja
  • Jarno Virta, joukkueenjohtaja
  • Liisa Liekkinen, joukkueenjohtaja
  • Atte Laitinen, huoltaja
  • Timo Talkio, huoltaja
Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ