Koulutukset


Happee pyrkii kehittämään vuosittain seuran toiminnan laatua kouluttamalla ja jakamalla tietoa eri toimijoille. Tavoitteemme on tarjota koulutustarjontaa laaja-alaisesti kaikille tärkeille toimijoille pelaajan ympärillä.


Valmennuskoulutus

Seura järjestää sisäisiä valmentajatapaamisia kaikille joukkuetoimintaan osallistuville valmentajille. Tapaamisten tavoitteena on kehittää yhteisöllisyyttää, sekä valmentajien osaamista. Lisäksi seura kouluttaa erikseen sovitulla tavalla valmentajia salibandyliiton koulutuksissa.

Valmentajatapaamiset kaudella 2019-2020:

LIIGA - STEAMERS - A - B:

Toukokuu - Elokuu: Seuran toimisto

   • Happeelainen peli-identiteetti
   • Pelin rytmit ja rakenteet

A-D2 -JUNIORIT:

Toukokuu - Kesäkuu: Seuran toimisto

   • Seuran valmennuslinjan jalkauttaminen toimintaan
   • Kesäkauden (touko-elokuu) toiminnan suunnittelu ja toteutus (harjoittelun jaksotus ja ohjelmointi)

E-G -JUNIORIT:

Toukokuu - Kesäkuu: Seuran toimisto

   • Kesäkauden (touko-heinäkuu) toiminta

Joukkueenjohtajien koulutus

Seura järjestää joukkueenjohtajille jokaisella kaudella kolme tapaamista (kesä, syksy ja kevät), joissa käydään läpi ajankohtaisia asioita, sekä pyritään kehittämään seuran yhteisiä toimintatapoja. Jokainen aloittava joukkueenjohtaja perehdytetään myös seuratoimintaan. Lisäksi joukkueenjohtajille on tarjolla sähköinen seurakäsikirja, josta löydät oleellisimmat asiat seuran toimintatavoista.


Vanhempien koulutus

Vanhemmat ovat tärkeässä osassa lapsen ja nuoren urheilijapolulla. Rooli muuttuu polun eri vaiheesssa ja matkalla kohdataan paljon eri haasteita, sekä onnistumisen elämyksiä. Kuinka näissä tilanteissa lasta ja nuorta voidaan tukea, sekä millainen hyvä urheiluvanhemmuus on? Seuran tavoitteena on järjestää vanhemmille kauden aikana vähintään yksi koulutus lapsen ja nuoren urheilijapolun tukemiseksi. Koulutukset ovat ilmaisia kaikille.
   
Lisää uutisia
Happee Ry
«  Marraskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
Kategoriat