Julkaistu: 07.06.2017 00.00

Heimo Hirvi Salibandykoulu

Happee uudisti salibandykerhotoiminnan kokonaan syksyllä 2017, kun seura aloitti syyskuussa maailman suosituimman salibandyhahmon Heimo Hirven kanssa yhteisen Salibandykoulun. Heti ensimmäisellä kaudella 2017-18 salibandykouluun osallistui 88 lasta. Toisella kaudella 2018-19 lapsia oli mukana jo yli 140 koko kauden aikana. Huippusuosittu salibandykoulu jatkuu taas tulevalla kaudella syyskuussa 2019 ja mukaan voi jo ilmoittautua.

Heimo Hirvi perusti salibandykoululleen myös omat nettisivut ja ne löytyvät osoitteesta www.heimohirvi.fi. Sivuilta löydät enemmän tietoa salibandykoulusta sekä tarkemmat aikataulut ja paikat. Myös ilmoittautuminen salibandykouluun hoituu nopeasti ja helposti nettisivujen kautta. Tule mukaan hauskaan ja huippusuosittuun harrastustoimintaan!

Heimo Hirvi salibandykoulu on tarkoitettu salibandy- ja liikuntaharrastusta aloittaville tai harrastuksen alkuvaiheessa oleville 2-9-vuotiaille tytöille ja pojille. Salibandykoulun tavoitteena on innostaa monipuoliseen liikkumiseen leikkien ja pelien kautta, sekä opettaa kehonhallintaa, motorisia- ja lajitaitojen alkeita, sekä ryhmässä toimimista. Harjoitustunnit sisältävät leikkimistä, ratoja, pelaamista, sekä laji- ja liikuntataitojen opettamista. Toiminnassa huomioidaan lapsen ikä ja motorinen kehittyminen. Tule mukaan! Ilmoittaudu täältä: https://www.heimohirvi.fi/ilmoittaudu/

Salibandykoulun ajat ja paikat eri tasojen mukaan kaudelle 2019-2020:

Salibandykoulujen kevätkausi käynnistyy syyskuun alussa 2020. Ilmoittaudu mukaan!


Lue lisää: www.heimohirvi.fiSeuran uusimmat