Happeen muutoksen aika – päävalmentaja vaihtuu kaudelle 2017-2018
Julkaistu: 15.11.2016 00.00

Happeen muutoksen aika – päävalmentaja vaihtuu kaudelle 2017-2018

Happeen miesten liigajoukkueen valmennusjohto vaihtuu kaudelle 2017-2018. Nykyinen päävalmentaja Seppo Pulkkinen jää yli 12 vuotta kestävästä tehtävästään sivuun ja valmennusvastuu siirtyy joukkueen pitkäaikaiselle valmentajalle Mikko Lehdolle. Lehto on toiminut Happeen valmentajana kaudesta 2011-2012 alkaen.

"Olen pitkään saanut olla mukana vastaamassa Happeen miesten liigajoukkueen valmennuksesta, haasteita ei ole puuttunut, mutta eteenpäin on menty. Happeen valmennus on perustunut tiimityöhön ja jaettuun johtajuuteen.” Pulkkinen toteaa.

Happeen miesten liigajoukkueen valmennustiimi on systemaattisen kehitystyön tuloksena kasvanut ja valmennustoiminta on vuosien varrella ammattimaistunut.

”Olemme onnistuneet nousemaan pohjalta vakavasti otettavaksi joukkueeksi. Tämä nousu ei olisi ollut mahdollista ilman hyviä ja sitoutuneita ihmisiä joukkueessa eikä ilman seuran luottoa pitkäjänteiseen työhön. Nyt on tullut muutoksen aika; siirryn tämän kauden jälkeen sivuun päävalmentajan tehtävästä.”, Pulkkinen kertoo.

Ensi kaudella päävastuun ottava Mikko Lehto suhtautuu uuteen tehtäväänsä luottavaisesti.

"On ilo ja kunnia ottaa ensi kaudella päävalmentajan vastuu seurassa, jossa olen jo pitkään toiminut sekä pelaajana että viimeiset vuodet valmentajana. Seppo Pulkkisen kanssa työskentely on perustunut vahvasti tiimityöhön ja Happee tulee jatkamaan tällä tavalla jatkossakin. Haluamme olla joukkue, joka taistelee joka vuosi mestaruudesta sekä joukkue, joka pystyy tuottamaan huippupelaajia maajoukkueisiin”, Lehto toteaa.

Pulkkisen tekemä pitkäjänteistä työtä arvostetaan seuran johdossa erittäin korkealle. Happeen toiminnanjohtaja Pasi Kotilainen on tyytyväinen valmennuksen laadukkaaseen jatkumiseen.

"Valmennuksen muutos on tarkkaan harkittu prosessi, joka noudattaa seuran uutta strategia seuraavalle viidelle vuodelle. Uusi päävalmentaja Lehto on tehnyt pitkään Pulkkisen kanssa laadukasta valmennustyötä miesten liigajoukkueessa ja nyt uuden strategian myötä oli luonnollista, että hän ottaa päävalmentajan vastuun.”

”Olemme seurassa erittäin kiitollisia seuramme pitkäaikaisimmalle ja menestyksekkäimmälle valmentajalle, Seppo Pulkkiselle. Olemme sopineet, että yhteistyö ei lopu tähän vaan Seppo tulee olemaan jatkossakin Happeen kehitystyössä mukana. Tarvitsemme Sepon osaamista edelleen.", Kotilainen toteaa.

Lisätietoja:

Päävalmentaja Seppo Pulkkinen, puh. 0400 480 746, seppo.pulkkinen@jkl.fi

Valmentaja Mikko Lehto, puh. 040 508 7194, mikkolehto@hotmail.com

Happee ry:n toiminnanjohtaja Pasi Kotilainen, puh. 045 885 8797, pasi.kotilainen@happee.fi

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ