Sopimusuutisia - Matias Mäenpää siirtyy Jymystä Happeeseen kahden vuoden sopimuksella!
MIEHET F-LIIGAJulkaistu: 05.07.2024 12.00

Sopimusuutisia - Matias Mäenpää siirtyy Jymystä Happeeseen kahden vuoden sopimuksella!

Mehukas siirtouutinen keskellä kesää: Matias Mäenpää siirtyy Nurmon Jymystä Happeeseen kahden vuoden mittaisella sopimuksella! Sopimus kattaa kaudet 2024-25 ja 2025-26.

Matias Mäenpää tuo Happeeseen maalintekovoimaa ja hyökkäyspään osaamista. Mäenpäällä on vyöllään yhteensä 110 liigaottelua, kaikki Nurmon Jymyssä. Tehopisteitä uralla on kertynyt 48+15=63. Rightin puolelta ampuvan Mäenpään pelipaikka on pääsääntöisesti vasen laitahyökkääjä. 23-vuotias nurmolainen muuttaa Jyväskylään opintojen perässä, ja näin ollen siirtyminen Happeeseen oli hyvinkin luontevaa.

"Matiaksen koulupaikka varmistui tällä viikolla ja päästiin rustaamaan heti kahden vuoden sopimus. Matias tuo lisää leveyttä meidän vasempaan laitaan ja omaa ison potentiaalin tuloksentekoon. Viime kaudella syntyi runkosarjassa 20 maalia ja uskon että käyrä osoittaa tässäkin suhteessa ylöspäin. Tämän sopimuksen myötä saatiin taas rosteriin mukaan yksi motivoitunut urheilija, joka on valmis pistämään itsensä täysillä likoon." kommentoi Happeen liigajoukkueen manageri Petri Kauko.

Mäenpää lähettää Hirvifaneille seuraavanlaisia terveisiä:

"Heippa Hirviperhe!🫎

Syksystä alkaen tosiaan meikäläinen on jyväskyläläinen ja opiskeluiden perässä pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin sekä uuteen ympäristöön.

Aivan huippufiilikset on kauttaaltaan uudesta sopimuksesta. Pitkän aikaa on työhaalarit ollut jalassa ja innolla odotan, että pääsee laittamaan Hirvipaitaa päälle!

Mahtava homma, että saatiin kaikki asiat järjestymään näin hyvin! Innolla odotan, että pääsee tutustumaan liikunnan pääkaupunkiin, Jyväskylään.

Nähdään halleilla❤️🫎"

Kuvat: Nurmon Jymy & Esa Jokinen

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ