Sopimusuutisia - Aaro Kokko liittyy Happeen liigajoukkueen vahvuuteen 1+1 vuotisella sopimuksella!
MIEHET F-LIIGAJulkaistu: 28.06.2024 12.00

Sopimusuutisia - Aaro Kokko liittyy Happeen liigajoukkueen vahvuuteen 1+1 vuotisella sopimuksella!

BOOM BOOM! Happeen ensi kauden liigajoukkue saa vielä erittäin kutkuttavan vahvistuksen, kun 17-vuotias Aaro Kokko liittyy Hirvilaumaan 1+1 vuotisella sopimuksella. Kyseessä on nuorukaisen ensimmäinen liigasopimus, joka kattaa kauden 2024-25 ja sisältää option kaudesta 2025-26.

Aaro Kokko on yksi ikäluokkansa (-07) lahjakkaimmista pelaajista. Jyväskyläläinen nuori mies murtautui viime kaudella O2-Jyväskylän edustusjoukkueeseen ja iski debyyttikaudellaan Inssi-Divarissa peräti 26 maalia 24 otteluun, tähän päälle 8 syöttöpistettä. Pelipaikka löytyi viime kaudella pääsääntöisesti oikeasta laidasta, mutta myös sentterin tontti on tuttu. Kokko on vakiokasvo ikäluokkansa maajoukkuetapahtumissa, ja on täten entuudestaan tuttu pelimies mm. Ville Heiskalle ja Jami Markkaselle. Kokon sopimuksen myötä Hirvistä löytyy nyt sekä -06 että -07 ikäluokkien mahdollisesti valtakunnan parhaat pelaajat.

"Aaro on todella lahjakas nuori hyökkääjä, joka on ollut vakiokasvo U19 -maajoukkueen viimeisissä tapahtumissa. Hänellä on todella iso potentiaali murtautua pelaavaan kokoonpanoon jo tulevalla kaudella ja miehen asenteesta tuo ei ainakaan jää kiinni. Todella hyvä fiilis tästä siirrosta ja tästä on loistava jatkaa kesää kohti tulevaa kautta." kommentoi Happeen liigajoukkueen manageri Petri Kauko uutta kiinnitystä.

"Tosi mahtavat ja odottavaiset fiilikset. Nään joukkueessa ison potentiaalin ja nyt painetaan kesä extra kovaa hommia. Henkilökohtaisesti ootan myös syksyä paljon, jotta pääsen näyttämään Hirviteatterissa kuka oon ja miksi oon täällä!" kommentoi Kokko itse ensimmäistä liigasopimustaan.

Kuvat: Esa Jokinen

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ