Sopimusuutisia - Perttu Koljoselle ja Teuvo Kinnuselle vuoden jatkosopimukset
MIEHET F-LIIGAJulkaistu: 16.05.2024 12.00

Sopimusuutisia - Perttu Koljoselle ja Teuvo Kinnuselle vuoden jatkosopimukset

Viikon kolmas sopimusuutinen: Perttu Koljonen ja Teuvo Kinnunen ovat tehneet vuoden mittaiset jatkosopimukset Happeeseen! Molemmat sopimukset kattavat kauden 2024-25, eivätkä sisällä optioita.

Perttu Koljonen, 28, on pelannut mittavan liigauran Kooveen, LASBin ja Happeen riveissä. Pelejä liigatasolla on kertynyt yhteensä 260 ottelun verran 10 kauden ajalta (157+100=257). Koljonen siirtyi LASBista Happeeseen kaudelle 2022-23. Mies on urallaan pelannut lähes jokaisella pelipaikalla, Happeessa enimmäkseen vasempana laitahyökkääjänä ja vasempana puolustajana.

"Todella hyvät fiilikset, että pelit jatkuvat Happeessa. Viime kausi oli henkilökohtaisella tasolla ehdottomasti liigaurani vaikein kausi, joten nälkää ensi kauteen on todella paljon. Nyt jo todella innoissani odotan ensimmäistä kotipeliä uudessa Hirviteatterissa!" Perttu Koljonen

Teuvo Kinnunen, 26, siirtyi Happeeseen niinikään kaudelle 2022-23 Hämeenlinnan Steelersistä. 102 liigaotteluun Kinnunen on iskenyt vakuuttavat 68+44=112 tehopistettä. Rightin puolelta pelaava vasen laitahyökkääjä omaa yhden koko sarjan parhaista laukauksista, jolle on etenkin ylivoimapelissä käyttöä.

"Hieno laji, kaupunki ja seura. Mukava jatkaa täällä." Teuvo Kinnunen

Teuvo Kinnusen matkassa mukana Autoliikkeelle.com

"Tepi ja Perttu ovat kokeneita ja erinomaisessa iässä olevia pelaajia ja todella hienoa, että he jatkavat meillä. Kummankaan osalta viime kausi ei ollut sitä, mihin potentiaali riittää. Tiedän, että sekä Tepi että Peke lähtevät erittäin motivoituneina tulevaan kauteen ja se on lupaava lähtöasetelma." päävalmentaja Iivo Pantzar.

Kuvat: Iina Kautto

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ