Sopimusuutisia - Roni Laasonen jatkaa vuoden sopimuksella Happeessa!
MIEHET F-LIIGAJulkaistu: 23.05.2024 12.00

Sopimusuutisia - Roni Laasonen jatkaa vuoden sopimuksella Happeessa!

Mistä tietää, että on toukokuu? Aurinko paistaa ja Roni Laasonen tekee jatkosopimuksen Happeeseen! Sopimus on yksivuotinen ja kattaa kauden 2024-25.

Roni Laasonen, 29, on kokenut liigahyökkääjä, joka on urallaan edustanut Happeeta, EräViikinkejä, Viikinkejä ja SSV:tä. Viimeiset neljä kautta Laasonen on kantanut Hirvipaitaa ja iskenyt 104 otteluun 65 maalia ja 32 syöttöpistettä päälle, yhteensä 97 tehopistettä. Koko uran saldo on 279 liigaottelua tehoin 212+80=292. Oikealla laidalla viilettävä hyökkääjä on todella tärkeä palanen Happeen ensi kauden liigajoukkuetta:

"Ronin siirtyminen takaisin etelään on ollut huhuissa jokaisen Hirvissä vietetyn kauden jälkeen, mutta jälleen kerran voidaan ilolla ilmoittaa, että se ei toteudu tänäkään vuonna. Äärimmäisen tärkeä sopimus joukkueen rakentamisen kannalta. Roni on ehdottomasti Happeen näköinen pelaaja, jolla on varmasti halua näyttää kaikille loukkaantumisten sotkeman viime kauden jälkeen." kommentoi Happeen liigajoukkueen manageri Petri Kauko.

"Tsäki antoi yhden vuoden lisää pelata niin pitihän tuo optio sitten käyttää, hyvä fiilis sopparista ja innolla odotan uuden hallin valmistumista." kommentoi Laasonen itse jatkosopimustaan.

Roni Laasosen matkassa mukana Mahufix ja Renoa

Kuvat: Esa Jokinen

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ