Otteluennakko - Nokian KrP vierailee runkosarjan viimeisessä Hirviteatterissa
MIEHET F-LIIGAJulkaistu: 27.02.2024 13.14

Otteluennakko - Nokian KrP vierailee runkosarjan viimeisessä Hirviteatterissa

Niin se aika vaan vierii ja edessä on kauden 2023-24 viimeinen kotiottelu runkosarjan osalta. Vieraaksi Monnarille saapuu sarjakolmonen, Nokian KrP. Äärimmäisen kova matsi luvassa ja tunnetta näiden joukkueiden väliltä ei ole puuttunut viime vuosien kahakoissa. Molemmilla joukkueilla on myös mehukkaat panokset sarjasijoitusten osalta, kun runkosarjaa on jäljellä kolmen kierroksen verran. Tervetuloa Hirviteatteriin!

ENNAKKOLIPUT HIRVITEATTERIIN!


Happee - Nokian KrP 28.2. klo 18.30 Jyväskylän Monitoimitalo

Viime kauden runkosarjassa Happee otti niskalenkin KrP:stä otteluvoitoin 2-1, mutta tällä kaudella Raholan pojat ovat olleet vahvempia kahdessa aiemmassa keskinäisessä sarjapelissä. Ensimmäinen kohtaaminen Hirviteatterissa lokakuussa päättyi 5-7 vierasvoittoon ja jälkimmäisessä ottelussa KrP nousi 1-5 tilanteesta 7-5 voittoon Raholassa. Joukkueet kohtasivat myös Suomen Cupin välierässä Lahdessa, jolloin kaava oli hyvin pitkälle samanlainen: Happee sai paremman startin, mutta kadotti otteen ja viimeisessä erässä Näätärokki alkoi soimaan. Nyt ollaan ehjän 60 minuuttisen perässä.

KrP pystyy tässä kohtaa kautta pelaamaan paineettomassa tilassa, sillä se on vähintään kolmas runkosarjassa. Kakkossija on kuitenkin vielä saavutettavissa Oilersin ollessa vain 6 pisteen etumatkalla. Tuolla sijoituksella on käytännön merkitystä playoff-parien valintatilaisuutta ajatellen ja aivan varmasti KrP haluaa vielä taistella tuosta. Mikäli pistepottia mielii kasvattaa keskiviikkona, tulee saada nappionnistuminen.

Happeen osalta sarjatilanne noudattelee samaa kaavaa, eli alaspäin ei voi enää tippua mutta ylöspäin on mahdollisuuksia, mikäli viimeisissä kolmessa pelissä onnistutaan. Neljäntenä oleva Indians, ja samalla playoffien kotietu, alkaa olla karannut horisonttiin, mutta sijat 5. ja 6. ovat edelleen mahdollisia. SPV on kolme pistettä edellä ja TPS viisi. Herkullisen tilanteesta tekee se, että sunnuntaina otetaan mittaa nimenomaan Tepsistä. Mahdottoman isoista pisteistä pelataan tässä kohtaa vuotta ja se tiedostetaan myös joukkueen sisällä. Nyt on aika suorittaa.

Edellinen kohtaaminen: 12.1.2024 Nokian KrP - Happee 5-2 (Suomen Cup välierä)
Sijoitus sarjataulukossa: Happee 7. (14-3-2-11). Nokian KrP 3. (21-2-0-7)
Parhaat pistemiehet: Happee, Jami Manninen (30. 20+26=46). Nokian KrP, Joona Rantala (30. 41+23=64)
Ylivoima: Happee 37,5% (7.) Nokian KrP 62,7% (1.)
Alivoima: Happee 58,7% (7.) Nokia KrP 64,9% (4.)


Pelaajakommentit - Markus Salmi

"Tän kauden runkosarjan viimeinen Hirviteatteri tuo extralatauksen kaikille. Peli josta saadaan hyvää valmistautumista pleijareita ajatellen. Jatketaan voittojen tiellä"

Valmentajan kommentit - Iivo Pantzar

"Kolme kovaa joukkuetta vastassa runkosarjan päätteeksi ja niistä ensimmäisenä KrP. Meidän 5 vs. 5 -hyökkääminen on ollut jo jonkin aikaa treeneissä erittäin hyvällä tasolla, mutta ei olla saatu siirrettyä sitä oikein kilpailutilanteeseen. Tämän asian suhteen saatiin nyt tärkeä onnistuminen FBC Turkua vastaan. Nuo hyökkäyspelin onnistumiset täytyy ottaa eväiksi keskiviikolle ja valmistautua puolustamaan kauden parhaalla tasolla. Kun säilytetään fokus oikeissa asioissa ja uskalletaan pelata, niin meillä on erinomaiset mahdollisuudet kaataa KrP ensimmäistä kertaa tällä kaudella."


Otteluennakon ja Hirviteatterin kahvit tarjoaa Unison Coffee!

Kuva: Iina Kautto

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ