Sopimusuutisia - Minkkinen ja Pylväläinen jatkavat 2 vuoden sopimuksilla!
MIEHET F-LIIGAJulkaistu: 03.01.2024 14.00

Sopimusuutisia - Minkkinen ja Pylväläinen jatkavat 2 vuoden sopimuksilla!

Happeen liigajoukkueen rakentaminen tuleville kausille on hyvässä tahdissa ja nyt on aika jälleen julkaista kaksi merkittävää palasta! Hyökkääjä Matti Minkkinen ja puolustaja Arttu Pylväläinen ovat molemmat tehneet kahden vuoden jatkosopimukset Happeeseen. Sopimukset astuvat voimaan kauden 2024-25 alusta.

"Toivakan pojat ovat ottaneet isoja askelia kohti F-liigan kärkeä ja molempien kohdalla hommat ei jää kiinni ainakaan treenimotivaatiosta. Masa on luontainen maalintekijä, jolla on potentiaalia iskeä isoja maalimääriä tulevaisuudessa. Arttu taas on yksi koko F-liigan nopeimmista pelaajista, joka on kasvattanut roolia Hirvissä joka kausi. Todella tärkeitä sopimuksia molemmat." kommentoi Happeen liigajoukkueen manageri Petri Kauko.

Matti Minkkinen, 21, pelasi ensimmäiset liigapelinsä Happeen liigajoukkueessa kaudella 2019-2020. Minkkinen vakiinnutti paikkansa edustusjoukkueesta kaudella 2020-21 ja on pelannut yhteensä 90 liigaottelua tehoin 53+26=79. Rooli on kasvanut tasaiseen tahtiin ja Minkkinen on tällä kaudella ollut vakiokasvo myös Happeen ykkösylivoimalla. 20 otteluun "Meidän Matti" on heiluttanut maaliverkkoja 12 kertaa ja päälle 7 syöttöpistettä. Minkkinen on edustanut myös juniorimaajoukkueita ja palkintokaapista löytyy U19 MM-hopea vuodelta 2021.

"Hieno fiilis saada jatkaa Happeessa seuraavat kaksi kautta. Olen viihtynyt Jyväskylässä hyvin niin ei tarvinnut kauaa miettiä jatkosopimuksen tekemistä. Uskon, että Happeessa pelaaminen mahdollistaa tulevaisuudessakin pelaajana kehittymisen ja joukkueena menestymisen. Ensi kaudella pitäisi päästä myös uuteen halliin treenaamaan ja pelaamaan, mitä odotan innolla." kommentoi Matti Minkkinen.

Arttu Pylväläinen, 21, on Minkkisen tavoin edustanut Happeen liigajoukkuetta jo hyvin nuoresta lähtien. Liigadebyytti tapahtui kaudella 2018-19 ja kaudesta 2021-22 hän on ollut vakiokasvo liigapeleissä. Vauhtikiituri on kasvattanut rooliaan liigajoukkueessa jatkuvasti ja kehityskäyrä on voimakkaasti ylöspäin. Puolustajan paikalla pelaava Pylväläinen on kirjannut 74 liigaotteluun 11 maalia ja 9 syöttöpistettä. Arttu tunnetaan hyvin tunnollisena harjoittelijana ja joukkuepelaajana.

"Mahtavat fiilikset jatkosopimuksesta! Kiva jatkaa tutussa ja hyvässä ympäristössä. Täällä on päässyt kasvamaan pelaajana ja ihmisenä todella paljon ja uskon että kasvu/kehitys jatkuu tulevan 2 vuoden aikana. Henkilökohtaiset tavoitteet ovat korkeella ja nälkää on saavuttaa joukkueen kanssa menestystä! Ja kuka nyt ei haluais pelata Hirviteatterissa sillä täällä on Suomen paras kotiyleisö!!" kommentoi Arttu Pylväläinen.

Matti Minkkisen matkassa mukana Viherrys.

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ