Sopimusuutisia – Marius Niemelälle liigasopimus!
MIEHET F-LIIGAJulkaistu: 28.11.2023 14.00

Sopimusuutisia – Marius Niemelälle liigasopimus!

No nyt jysähti! Happee on solminut liigasopimuksen 17-vuotiaan Marius Niemelän kanssa. Sopimus kattaa loppukauden 2023-24 ja on voimassa välittömästi. Näin ollen on todennäköistä, että Niemelän liigadebyytti tapahtuu jo tämän viikon lauantaina 2.12. Kupittaalla TPS-Happee ottelussa. Sopimuksessa on myös optio kaudesta 2024-25.

”Marre on ehdottomasti ikäluokkansa yksi kovimmista talenteista ja pystyy varmasti ottamaan roolin liigassa pelaavassa kokoonpanossa heti. Ollaan oltu kiinnostuneita Marresta jo aiemmin ja alkuperäinen ajatus oli neuvotella sopimuksesta ensi kaudelle. Kaapo Siekkisen loukkaantuminen muutti tilannetta ja siksi halusimme Marren joukkueeseen välittömästi." kommentoi Happeen liigajoukkueen manageri Petri Kauko.

Keskushyökkääjän paikalla viihtyvä Marius Niemelä on FBC Duxin kasvatti, mutta salibandyväen tietoisuuteen nuorukainen on noussut O2-Jyväskylän riveistä. Nuoresta iästään huolimatta Niemelä on pelannut peräti 50 ottelua divarissa tehoin 31+38=69. Niemelä on ollut O2-Jyväskylän edarin arvokkaimpia pelaajia viime kaudet ja nyt puhutaankin todellisesta superlupauksesta. Hän on myös vakiokasvo nuorten maajoukkueista, joissa pelikavereina ovat tutuiksi tulleet mm. Ville Heiska ja Jami Markkanen.

"Hienoa että saadaan Marius kesken kauden joukkueeseen mukaan. Marius pystyy heti ottamaan pelillistä roolia F-liigassa ja hänessä on potentiaalia kasvaa isoksi F-liigapelaajaksi. Marius kuuluu P19 maajoukkueen runkopelaajiin, kuten Ville Heiska ja Jami Markkanen. Tavoite on myös tukea poikien tarinaa kohti seuraavia P19 MM-kisoja. Kaikki kolme pelaajaa ovat isossa roolissa Happeen tulevaisuudessa." kommentoi Happeen liigajoukkueen päävalmentaja ja seuran valmennuspäällikkö Tero Kotilainen.

Niemelällä oli sopimus O2-Jyväskylän kanssa tästä kaudesta, mutta sopimuksessa oleva liigapykälä ja sujuva yhteistyö Happeen ja O2:n välillä mahdollistivat Mariuksen siirtymisen Hirvilaumaan välittömästi. Kiitos siis myös naapuriseura O2-Jyväskylälle!

”Mahtavat fiilikset hypätä kesken kauden liigaympyröihin mukaan, vaikka tilanne tuli tosi nopeasti eteen. Vaikka olen viihtynyt O2 todella hyvin, niin halu mennä pelaajana eteenpäin on todella kova, minkä takia tähän päätökseen päädyttiin. Nälkää on ja halua osoittaa että pärjään jo liigatasolla. Terveiset Hirvifaneille, nähdään halleilla!" kommentoi Marius Niemelä itse sopimustaan.

Marren matkassa mukana Rainmaker Oy, MK Facade Oy, Charmia ja Elega.

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ