Kypsä esitys Mosalla - Kolme pointtia ErVi-pelistä
MIEHET F-LIIGAJulkaistu: 24.11.2023 22.04

Kypsä esitys Mosalla - Kolme pointtia ErVi-pelistä

Viikonlopun ensimmäinen vääntö takana ja täydet pisteet Mosalta tuliaisiksi kotiin! Happee ja EräViikingit kohtasivat perjantai-iltana Helsingissä ja Hirvilauma naarasi voiton kypsällä esityksellä lukemin 3-8. ErVi karkasi ottelun alussa 2-0 johtoon, mutta pelillisesti ottelu oli hyvin näpeissä alusta loppuun. Maalintekijöinä tänään kunnostautuivat Roni Laasonen, Jami Manninen, Matti Minkkinen (2), Niko Laiti, Markus Sipronen ja Kasper Tähkä (uran ensimmäinen F-liiga maali!)


Sarvet kolisee mutta voittoja tulee

Rosteri on elänyt hyvinkin paljon viime viikkojen aikana, eritasoisten loukkien ja flunssakierteiden vuoksi. Lähtökohdat otteluihin eivät koskaan ole optimaaliset, kun kentällisiä joudutaan viilaamaan. Positiivista on se, että näistä lähtökohdista huolimatta taas onnistuttiin kairaamaan voitto ja ennen kaikkea vahvan joukkuepelin ansiosta.

Siprosen viisikolle erityismaininta

Uusi viisikko Minkkinen-Sipronen-Laasonen, Pylväläinen-Tähkä onnistui tänään heti ensimmäisessä testissään. Kentälliselle kirjattiin tehosarakkeeseen +4 (Minkkinen +5). Matti Minkkisen toisen erän kaksi maalia olivat lopulta hyvinkin ratkaisevia ottelun kannalta ja sentterin paikalle ensimmäistä kertaa tällä kaudella isketty Markus Sipronen nakutteli mukavat 1+2 tehot.

Kasper Tähkälle uran ensimmäinen liigamaali

36. peli toden sanoo! Koko alkukauden odotettu Kasper Tähkän ensimmäinen F-Liiga maali näki päivänvalon Mosan illassa ajassa 59.36, kun Täky viimeisteli tyhjään nuottaan puolesta kentästä, ErVin hakiessa tasoitusta ilman maalivahtia. Onnittelut Kasper, ei muuta kuin löylyä lisää!


Hirvipörssi:

Markus Sipronen 1+2=3
Matti Minkkinen 2+0=2
Kasper Tähkä 1+1=2
Roni Laasonen 1+1=2
Markus Salmi 1+1=2
Niko Laiti 1+0=1
Jami Manninen 1+0=1
Arttu Pylväläinen 0+1=1
Eppu Suhanto 0+1=1

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ