Sopimusuutisia – Niko Laiti ja Miika Aaltokallio jatkavat Hirvissä
Julkaistu: 11.04.2022 23.56

Sopimusuutisia – Niko Laiti ja Miika Aaltokallio jatkavat Hirvissä

Lisää todella mielekkäitä sopimusuutisia: Hyökkääjä Niko Laiti ja maalivahti Miika Aaltokallio edustavat Happeeta myös kaudella 2022-23! Molempien sopimuksissa olleet optiot on otettu käyttöön ja näin ollen Laiti ja Aaltokallio jatkavat Hirvissä ainakin ensi kauden.

Niko Laiti, 21, siirtyi Happeeseen viime kaudelle ja murtautui heti Hirvien kärkiketjuihin. Aikaisemmin urallaan myös Indiansia ja Oilersia edustanut laitahyökkääjä on pelannut F-Liigassa yhteensä 84 ottelua tehoin 38+28=66. Kahdella edellisellä kaudellaan Laitido on nakuttanut piste-per-peli tahdissa – ensimmäinen kausi Happeessa kerrytti tehot 11+12=23. Leftin puolelta ampuvan ilopillerin uskotaan lyövän läpi toden teolla F-Liigan eliittiin tulevilla kausilla.

"Tulevaisuuden ison roolin pelaaja F-liigassa, joka onnistui jo ensimmäisellä kaudellaan hyvin Happee-paidassa. Peluri, etenkin hyökkäysalueella. Parhaat vuodet edessäpäin miesten F-liigassa, kun kokemusta ja kehitystä tulee lisää." kommentoi Happeen päävalmentaja Tero Kotilainen Niko Laitin sopimusta

Myös Laiti itse oli sopimuksesta innoissaan: ”On kyllä siistiä jatkaa Happeessa ensi kaudella, kun pääsee pelaa uskomattoman kotiyleisön edessä taas lisää pelejä. Hienoja ukkoja jengi täynnä ja lisää vaan tulee niin kyllä kelpaa jatkaa täällä. Nälkää jäi todella paljon ekasta Happee -kaudesta ja nyt on aika laittaa haalarit taas niskaa ja alkaa paiskii hommia kimpassa!"

Miika Aaltokallio, 21, on edustanut viime kausilla sekä Happeen liigajoukkuetta että farmijoukkue Happee Steamersiä. Päättyneellä kaudella Aaltis pelasi kaksi ottelua F-Liigaa ja pisti näissä kovat tilastot pöytään: torjuntaprosentti 85,71% ja päästettyjen maalien keskiarvo 3,0. Farmijoukkue Steamersin maalilla kertyi tällä kaudella 9 ottelua, joista 7 voittoa ja 2 häviötä. Torjuntaprosentti 78,89% ja PM/60 4,66. Aaltokallio on paraikaa pelaamassa divarikarsintoja Steamersin mukana ykkösmaalivahtina.

"Mahtava fiilis saada jatkaa Hirvipaidassa. Opiskelut lähtenyt hyvin käyntiin Jyväskylässä, joten oli luonnollista jatkaa Happeessa. Viime kaudella sai ensikosketuksen liigakentille, joka antoi motivaatiota sekä itseluottamusta tulevaisuuteen." kommentoi Aaltokallio itse sopimustaan.

Päävalmentaja Kotilaisen mukaan kyseessä on "Nuori maalivahti, jolla on loistava asenne ja työmoraali. Tulevaisuuden maalivahteja, kun kokemusta ja rutiinia tulee lisää tolppien välissä."

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ