Sopimusuutisia - Kaapo Siekkinen ja Eppu Suhanto jatkavat Happeessa seuraavat kaksi kautta
Julkaistu: 30.03.2022 14.03

Sopimusuutisia - Kaapo Siekkinen ja Eppu Suhanto jatkavat Happeessa seuraavat kaksi kautta

Katseet kohti tulevaa! Happee on tehnyt jatkosopimukset kahden erittäin merkittävän runkopelaajansa kanssa: Kaapo Siekkinen ja Eppu Suhanto jatkavat Hirvissä seuraavat 2 kautta! Molemmat pelaajat ovat kasvaneet Hirvipolkua pitkin kohti miesten liigaa ja olleet viimeisinä kausina merkittävinä palasina Happeen liigajoukkueessa.

Kaapo Siekkinen, 22, vakiinnutti paikkansa Happeen liigajoukkueessa kaudella 2019-20. Sentterin paikalla operoiva hyökkääjä on pelannut urallaan nyt 75 liigaottelua tehoin 41+24=65. Pudotuspeleissä 15 otteluun on syntyneet tehot 5+5=10. Loistavana kahden suunnan sentterinä tunnettu Kaapo oli tälläkin kaudella mukana maajoukkuetoiminnassa, pelaten U23-maajoukkueen mukana Eerikkälässä lokakuussa. Kaapon mietteet jatkosopimuksesta:

”Mahtavilla fiiliksillä jatkan Hirvipaidassa seuraavat 2 kautta. Ekaa kertaa uralla oli sellainen tilanne, jossa piti ajan kanssa pohtia missä pelit jatkuu, mutta lopulta Happeen tulevaisuuden näkymät oli sellaiset, joissa itse haluaa ehdottomasti olla mukana. Nyt katseet tiukasti kesään ja reenaamiseen, jotta tämän Playoff-kevään pettymys ei toistu enää ensi kaudella! Joten nähdään halleilla taas ensi kaudella!🔥”

Päävalmentaja Tero Kotilainen kommentoi Kaapo Siekkisen jatkoa seuraavasti: "Kaapo on meidän Happeen oman pelaajapolun kasvatteja, joka ottaa koko ajan kehitysaskeleita kohti F-liigan eliittisentterien joukkoa. Hän on ollut jo U23-maajoukkueen vakiokalustoa ja seuraavien vuosien aikana hän tulee ottamaan askeleita kohti miesten maajoukkuettakin."

Eppu Suhanto, 24, on kuulunut liigajoukkueen runkopelaajiin kaudesta 2018-19 lähtien. Tällä kaudella 100 runkosarjaottelua täyteen saanut Eppu on kirjannut tehot 22+17=39 runkosarjassa ja 0+2 pelaamissaan 18 pudotuspeliottelussa. Tällä kaudella syntyi myös ennätykselliset 7+8=15 tehopistettä 25 otteluun. Epun monipuolisuus on vuosien aikana noussut todella merkittäväksi Hirville, sillä hän pystyy tarvittaessa pelaamaan lähes millä tahansa pelipaikalla. Enimmäkseen Eppu ollaan nähty puolustajana, mutta tällä kaudella useammassa pelissä hän rytki myös laitahyökkääjänä. Eppu itse kommentoi jatkosopimustaan seuraavasti:

"Hyvät fiilikset jatkaa Hirvipaidassa, Happee on pystynyt tarjoamaan mulle tähän asti joka vuosi ympäristön ja pelipaikan, jotka ovat mahdollistaneet ja tukeneet minun kehitystä pelaajana sekä ihmisenä. Uskon ja koen, että Happeen tarjoama jatkosopimus on myös sellainen, joka mahdollistaa kehittymisen edelleen ja antaa mahdollisuuden ottaa jälleen sen seuraavan stepin pelaamisessa. Päätöksestä jatkaa täällä teki entistä helpompaa se, että kaikki muut elämän osa-alueet ovat Jyväskylässä tällä hetkellä niin hyvin kunnossa."

Päävalmentaja Tero Kotilaisen mietteet Eppu Suhannosta ja hänen jatkosopimuksestaan: "Eppu on myös meidän Happeen pelaajapolun omia kasvatteja. Hän sai 100 liigapeliä täyteen viime kaudella ja on hieno esimerkki siitä, kuinka omistautumisella omien pelitaitojen ja fyysisten ominaisuuksien kehittämiselle liigatasolle voi nousta ilman, että olisi yhtään edustuksia juniorimaajoukkueissa."

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ