Sopimusuutisia – Superlupaus Ville Heiska kolmen vuoden liigasopimukseen
Julkaistu: 22.03.2022 13.12

Sopimusuutisia – Superlupaus Ville Heiska kolmen vuoden liigasopimukseen

Käynnissä olevien pudotuspelin lisäksi keskitytään rakentamaan myös joukkueen tulevaisuutta. Happee sai kiinnitettyä erittäin ison palasen tätä silmällä pitäen: 16-vuotias Ville Heiska ja Happee ovat solmineet 3 vuoden liigasopimuksen! Sopimus alkaa kaudesta 2022-23.

”Ville avaa itseoikeutetusti nyt sen ketsuppipurkin, näiden uusien nuorten pelaajien kohdalta, joita Hirvipolulta on tulevaisuudessakin kasvamassa lisää kohti miesten F-liigaa. Tämä on todella hieno juttu ja siitä iso kiitos kuuluu myös meidän seuramme juniorivalmentajille, jotka tekevät todella hyvää valmennustyötä arjessa meidän junioreiden kanssa." kommentoi Happeen liigamiesten päävalmentaja Tero Kotilainen.

Ville Heiska, 16, on saanut salibandyoppinsa Happeen junioripolulta ja tällä kaudella hän on vaikuttanut Happeen P16 ja P18 -joukkueissa, sekä viimeisimpänä Happeen miesten liigajoukkueessa. Jälki on ollut mykistävän kovaa. P16 SM-sarjassa Ville on pelannut 12 ottelua tehoin 12+21=33. P18 SM-sarjassa 16 ottelun tehot ovat 14+15=29. Miesten F-Liigassa debyytti tuli 4.1.2022 Happee-KrP ottelussa, ja ensimmäiset peliminuutit kellotettiin 22.2 EräViikinkejä vastaan. Ensimmäinen maali tuli tämän kauden runkosarjan viimeisessä kotiottelussa Classicia vastaan 9.3. Villen tekeminen on vakuuttanut valmennusjohdon ja nuorukainen on ollut käynnissä olevissa pudotuspeleissä molemmissa otteluissa pelaavassa kokoonpanossa. Laiturin paikalla viihtyvä taituri osaa pelata myös sentterinä. Yhteensä F-liigaotteluita on nyt vyöllä 6 - runkosarjassa 4 ja pudotuspeleissä 2.

"Ville on urheilijana ja pelaajana hyvin poikkeuksellinen, jolla on hieno tulevaisuus edessä salibandyn parissa. Hänen henkiset ominaisuudet ovat todella vahvat ikäisekseen. Ja se ehkä suurimpana tekijänä vaikuttaa siihen, että hän jo 16-vuotiaana pystyy pelaamaan noin hyvin miesten peleissä. Fyysiset valmiudet ja pelitaidot on myös korkealla tasolla, joita myös tulevina vuosina pyritään hänen osaltaan kehittämään lisää. Veikkaan, että seuraava salibandyn supertähti kasvaa taas Vaajakosken suunnalta, kun tässä mennään vuosia eteenpäin.” päävalmentaja Kotilainen jatkaa.

Millaisia mietteitä Villellä itsellään on ensimmäisestä liigasopimuksesta?

"Tuntuu mahtavalta päästä kirjoittamaan ensimmäinen liigasopimus oman kasvattiseuran kanssa. Huikeeta päästä rytkimään Hirviteatterissa ainakin seuraavat 3 vuotta!"

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ