KrP -Ennakko: Vuoden ensimmäinen
Julkaistu: 03.01.2022 18.00

KrP -Ennakko: Vuoden ensimmäinen

Happee – KrP 4.1.2022 klo 18:30, Jyväskylän Monitoimitalo

Viime vuosien tasainen taistelupari Happee ja KrP kohtaavat molempien vuoden ensimmäisessä ottelussa tiistai-iltana Jyväskylän Monitoimitalolla klo 18:30. Ottelu pelataan koronatilanteesta johtuen ilman yleisöä. Molemmilla joukkueilla on lähes puolen kuukauden tauko edellisestä pelistä – näkyykö tämä energisenä latauksena, unisuutena vai miten?

KrP on Happeelle erittäin tuttu vastustaja viimeisen vuoden ajalta, sillä ”Näätien” ja Hirvien viime kauden playoff-sarja venyi game seveniin saakka. Hirvet johtivat sarjaa 3-1 minkä jälkeen Näätärokki soi 3 ottelun ajan putkeen ja sarja nokialaisille. Tämän kauden ensimmäisessä ottelussa Raholassa Happee johti jopa 3-7 viimeisessä erässä, minkä jälkeen KrP tuli tasoihin ja voitti ottelun jatkoajalla. Näin ollen varmasti katkeruutta ja kalavelkoja löytyy Hirvilaumalta kohti tiistain ottelua mentäessä.

KrP löytyy runkosarjan sijalta 3. Näätien kauteen mahtuu paljon tiukkoja kamppailuita, sillä 14 ottelusta jopa 10 on päättynyt yhden maalin erotuksella. Voittoja maalin peleistä on tullut peräti 7. Tällaisen recordin perusteella voidaan todeta, että nokialaiset osaavat todella kääntää tiukat ottelut edukseen. KrP:n parhaat pörssimiehet ovat olleet viime kauden tapaan Näätäikoni Henri Johansson (14. 14+14=28) ja Joona Rantala (11. 16+9=25).

Pelaajakommentit – Kaapo Siekkinen

- Taitaa olla yli kuukauden tauko siitä kun Hirviteatterissa ollaan viimeks päästy iskemään, niin intoa täynnä kun ilmapallo ku vieraaks saapuu vielä KRP, ketä vastaan pelattiin viime kalenterivuoden aikana noin miljoona kertaa. Mutta siis todella pienten marginaalien peli tulossa ja joudutaan iha täysi päivätyö tekemään, että 3 pistettä jää Jyväskylään. Sen verran uskon kuitenkin, että joukkueella jäänyt kalavelkoja maksettavana viime kohtaamisesta, että voitto kairataan🤝

Valmentajan kommentit – Tero Kotilainen

- Kova peli edessä ja tärkeitä pisteitä jaossa. Molemmat joukkueet on pelannut joulukuun puolivälissä viimeksi, joten tuntuma pelaamiseen voi olla vähän hakusessa molemmilla. Viime kevään playoffeista ja alkusyksyn ekasta pelistä jäi vähän hampaankoloon. Se toivottavasti näkyy meidän suorituksessa tiistaina.

Edellinen kohtaaminen: 27.9.2021 KrP – Happee 8–7 JA
Sijoitus F-liigassa: Happee 5. (8-2-2-2). KrP 3. (8-3-1-2)
Pörssikärjet: Happee, Jami Manninen (14. 15+7=22). KrP, Henri Johansson (14. 14+14=28)

Kuva: Esa Jokinen