Otteluennakko: Runkosarjan viimeinen ottelu pelataan lauantaina Jyväskylässä
25.2.2021 11:23 Uutisointi / Miehet F-Liiga

Otteluennakko: Runkosarjan viimeinen ottelu Happee-Oilers

Lauantaina pelataan F-liigan runkosarjan viimeiset ottelut ja Esport Oilers matkaa Jyväskylään Happeen vieraaksi.

Tällä hetkellä Oilers käy kovaa kamppailua TPS:n kanssa runkosarjan toisesta sijasta, turkulaisten ollessa vain pisteen päässä espoolaisista. Täten lauantaina on odotettavissa tiukkaa kamppailua ja Oilers varmasti haluaa viedä jokaisen jaossa olevan pisteen mukanaan. Marraskuussa Happeen ja Oilersin kohdatessa Espoossa Hirvet veivät ottelun 6-10. Tällöin Happeen tehokkaimpina hääri huikeilla tehoilla Juuso Heikkinen 3+1 ja Peter Kotilainen 5+1.

Happeen omalla kuopiolaismiehellä, toista kautta Hirvipaidassa pelaavalla puolustaja Iiro Lankisella on selvät sävelet lauantaille:

”Eiköhän lauantaina totutusti haeta jo asetelmia viikon päästä alkaviin kevään peleihin, niin tunnetta tuskin ainakaan jää puuttumaan ja kovaa mennään kulmissa!”

Runkosarjan Lankinen kokee olleen kehittymistä, nousujohteista tekemistä ja nyt joukkue on löytänyt omat toimintatavat:

”Syksy oli meillä aikalailla jatkumoa edellisestä kaudesta ja hieman haettiin vielä palasia paikoilleen. Tämän vuoden puolella Hirvilauma on vauhkoontunut juuri oikeilla hetkillä ja tietynlaista kevätkiimaa on ollut havaittavissa, kun Monnarilla ei ole muutamaan vuoteen mitaleista pelattu. Tämän joukkueen kohdalla oikean henkisen vireystilan löytäminen ja sen koossa pitäminen on asia numero 1. Jos ja kun se saadaan yhtenäiselle tasolle oikealla hetkellä, niin tällä joukkueella taistellaan siitä kirkkaimmasta huhtikuussa!”

Happee-Oilers lauantaina 27.2. klo 17.00. Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta sitä voi seurata Ruudun kautta!”O.K. Auto Oy toimii Toyota ja Lexus jälleenmyyjänä 6:lla paikkakunnalla. Automyynnin lisäksi toimipisteistä löytyy huolto, vahingon sattuessa korikorjaus ja maalaamo, varaosat sekä lisävarusteet Toyota ja Lexus autoihin. Eli myymme, vuokraamme, huollamme, korjaamme, korikorjaamme, maalaamme, varustelemme ja myymme varaosia Toyota ja Lexus autoihin.

O.K. Autossa toimintaa ohjaavat asiakaskeskeisyys. Haluamme, että meillä on helppo asioida ja että pystymme tarjoamaan ratkaisun asiakkaan kaikkiin autoilun tarpeisiin. O.K. Autossa uskotaan myös ympäristöystävällisyydessä sen edustaman automerkin, Toyotan, vahvuuksiin ja kilpailukykyyn. Ympäristöystävällisyys on autokaupan ehdoton trendi, joka tulee edelleen vahvistumaan. Arvostamme O.K. Autossa kovasti urheiluseurojen työtä nuorten liikuttajana sekä tietysti viihdyttäjinä kilpaurheilun muodossa. Näemme O.K. autossa, että Happee tarjoaa mahdollisuuden nuorille liikkumiseen monella tasolla höntsäilystä kilpaurheiluun.”   
Lisää uutisia
Happee Ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat