Jami Manninen palaa Hirviteatteriin!
Julkaistu: 09.11.2020 00.00

Jami Manninen palaa Hirviteatteriin!

Sveitsissä HC Rychenberg Winterhur joukkueessa alkukauden pelannut Jami Manninen palaa Suomeen ja Happeeseen. Salibandyliigassa Manninen on pelannut yhteensä 228 runkosarjanottelua tehoin 274+154=428 ja pudotuspeleissä 57 ottelua joissa syntynyt tehot 43+22=65. Maaotteluita Manniselle on kertynyt yhteensä 80 kappaletta, niissä hyökkääjä on paukuttanut yhteensä 62 maalia ja 38 syöttöpistettä.

Mannisen sopimus kattaa meneillä olevan kauden lisäksi myös kauden 2021-2022. Jami liittyy joukkueen vahvuuteen välittömästi ja on edustuskelpoinen jo lauantaina kun Happee kohtaa OLS:n vierasottelussa.

- Meillä on pieni lapsi ja vaimo alkaa olla aika viimeisillään raskaana, niin Sveitsi ei ollut enää hyvä paikka perheelle, kun maassa alkoi olla kymmentätuhatta tartuntaa päivässä. Tultiin siihen tulokseen, että sopimuksen purkaminen on molemmille puolille hyvä ratkaisu. Jos päästään vielä jossain vaiheessa pelaamaan, niin se tapahtuu ilman yleisöä, eikä seura saa tuloja. Se ei kuitenkaan ole halpaa pitää perheellistä ulkomaalaispelaajaa. Tottakai on mahtava juttu palata kotiin ja olen todella kiitollinen Happee-yhteisölle miten minut otettiin vastaan ja asiat järjestyi. Kiva päästä joukkueen arkeen mukaan ja toivottavasti pian myös pelaamaan pitkän tauon jälkeen. Yritetään auttaa joukkuetta parhaan mukaan kohti tavoitteita, Manninen kertoo.

Tero Kotilainen tyytyväinen Mannisen paluusta tuttuun Hirvipaitaan.

- Jami oli pelaaja kenet halusin jo keväällä tämän kauden joukkueeseen mukaan. Huippuluokan pelaaja, armoitettu maalintekijä, mutta myös pallollisessa pelissä äärimmäisen hyvä pelaaja pelaamaan peliä eteenpäin tehokkaasti osana viisikkoa. Alkukausi on osoittanut, että meiltä on puuttunut Jamin tyylinen pallollinen pelaaja ja hänen myötä saamme pallolliseen peliin monipuolisempia ulottuvuuksia. Hienoa saada hänet kotiin ja joukkueeseen, kommentoi Happeen päävalmentaja Tero Kotilainen.

Yhteistyökumppanit mahdollistivat kotiinpaluun.

- Asiat Mannisen siirron kohdalla etenivät todella nopeasti, mutta alusta asti oli selvää että Jami halutaan ehdottomasti takaisin Hirvien kokoonpanoon. Tässä taloudellisessa tilanteessa rahoituksen järjestäminen on kaikkea muuta kuin itsestään selvää. Todella iso kiitos mukana oleville kumppaneille, jotka mahdollistivat Mannisen paluun joukkueeseen, kommentoi Happeen manageri Petri Kauko.

Jami Mannisen #18 peleissä mukana:

TietoAkseli, Kauppakeskus Seppä, L&T, Asianajotoimisto Puranen, Kiviluoto & Co, OP Luhanka ja Jarikka Oy

Nautiskele Jamin Top20 maalit viime kaudelta:


Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ